BA i Hospitality Management

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

værdipapirer


mellemprodukt/>

University analytiker i Hospitality Management (3 år)


ende/>

BA i Hospitality Management (4 år)

Resol. ME 1312-1314 modif. Bemærk DNGU Nº2737 / 16


Modalitet. Karriere Grade/>

EAN-adgangen er fri, selvom ansøgeren skal opfylde følgende adgangskrav:

 • Interview med pædagogisk konsulent.
 • incumbencies professionel hjælp at tale med direktøren for Race.
 • Assist institutionel redegørelse fra kansler.
 • Deltagelse indgangen kursus: Indledende driftsøkonomi
 • Ud over de dokumentationskrav, der er fastsat i reglerne


overvejelser/>

Den øgede mobilitet for turisme og multiplikation af forretningsaktiviteter inden for og uden for de nationale grænser karakterisere denne periode globaliseringen af ​​økonomien og genererer nye krav i gæstfrihed organisationer og relaterede aktiviteter. Denne situation kræver uddannelse af fagfolk i stand til fleksibilitet og innovation til at tilpasse sig scenarier, der opstår hver dag mere dynamisk og konkurrencedygtig.

EAN tilbyder en læseplan for teknikere og kandidater i Business Administration legitimeret af et rådgivende råd for virksomheder forpligtet til det institutionelle projekt. Lærerne har omfattende uddannelse og erfaring og er uddannet i at håndtere pædagogiske strategier for at fremme tilegnelse af færdigheder. Praktisk uddannelse af studerende er sat i kraft ved at analysere virkelige tilfælde af virksomheder, der er forbundet med EAN, udsætter deres problemer til behandling inden for rammerne af de emner.

pre ateneos fagfolk i virksomheder og drøftelser med eksperter fra Management Sciences praksis udføres.


Anvendelsesområdet for afsnit/>


Anvendelsesområdet for afsnit: UNIVERSITY ANALYST Hospitality Management/>

 • Jeg fungerer som facilitator i ledelsen af ​​hotellet virksomheder, der tager sigte på de eksisterende virksomheder i området i retning af voksende udvikle dem i at finde nye forretningsmuligheder.
 • Virksomheder administrere, planlægge og gennemføre projekter i restaurationsbranchen.
 • Orient eksisterende område virksomheder vækst i retning af at udvikle dem i at finde nye forretningsmuligheder.


Anvendelsesområdet for afsnit: UNIVERSITY ANALYST Hospitality Management/>

 • Organisere og administrere hotelejere og gæstfrihed tjenester, som en del af det samme og / eller som selvstændig konsulent.
 • Udvikle nye ventures i hotelbranchen og gæstfrihed tjenester.
 • Fungere som konsulent i eksisterende virksomheder, udvikling på løbende kvalitetsforbedringer og søge efter nye forretningsmuligheder.


studieplan/>

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Læs mere

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Minimer
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Mere Mindre