Read the Official Description

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

Hvordan arbejder i samtidskunst i dag? Den treårige kursus for moderne kunstskole sigter på at uddanne fagfolk fra det største såkaldte kunstsystem, af kunstnere af enhver disciplin til kuratorer, arrangementsholdere, op til pressemyndigheder og kunstneriske direktører.

Kurset fokuserer på analysen af ​​nøgletrendene i nyere kunsthistorie, men også på studiet af systemer af økonomiske relationer, kultur og samfund, der karakteriserer en stadigt skiftende industri. De praktiske discipliner og grundlæggende teoretiske, ledsages faktisk af erhvervelsen af ​​værktøjer Marketing , Kommunikation og New Media og endelig Art Economics .

Studieplanen har tre retningslinjer: Curatorhip, Marketing

Det treårige kursus på Moderne Kunstskole giver en god grundlæggende uddannelse og en tilstrækkelig humanistisk og videnskabelig uddannelse inden for produktion, organisation og kommunikation af billedkunst. Kursets aktiviteter sigter især på at udvikle et solidt overblik over kunsthistoriens grundlag - fra moderne til nutidige - og designmetoder og kommunikation af billedkunst, fra et anlæg til at kende den historiske, litterære og kunstnerisk kultur, som er forudsætningen for alle relevante faglige undersøgelser.

Læringen tager sigte på at præsentere materialerne med hensyn til design og placering af systemet i forbindelse med dynamikken og de nye værdier, der brænder samtidskunstmarkedet. Den professionelle figur, der fremkommer, er den faglige evne til at dække forskellige roller inden for sine æstetiske og sociale områder. Udover de strengt kunstneriske færdigheder opfordres eleverne til at udvikle evnen til at designe og selvfremme for at lette indsættelse på markedet og kritisk bevidsthed om deres arbejde. Kurserne er struktureret til at give tilstrækkelig teoretisk og praktisk viden til fagfolk i det såkaldte kunstsystem (kunstnere, kuratorer, arrangementer, pressemyndigheder og kunstneriske ledere) med specifik forberedelse, men tilstrækkeligt elastisk, som kan opfylde kommunikationen og organisationen af kunstneriske materialer relateret til samtidskunst i 'område af de forskellige afdelinger involveret i disse opgaver: museumsinstitution til privat galleri, fra udgivelse til specialiserede biblioteker, fra stillingsopgaver og kunstnerisk-kulturel kompetence hos de lokale myndigheder til auktionisterne, kunstkommunikationen .

Et af de grundlæggende aspekter af kurset er dets operationelle tilgang, at trække fra alle fagområder en reel træning, fleksibilitet til at håndtere de reelle problemer med de forskellige jobmuligheder. Karrieremuligheder er omfattende og spænder fra ægte curator til coadjutor i organisationens offentlige eller private museum, arrangøren og planlæggeren af ​​kunstneriske arrangementer til pressemedarbejder og PR, koordinator for uddannelsesaktiviteter til støtte for kunstneriske begivenheder til katalogerne for udstillings kompilator , kurator for biblioteker og videobiblioteker specialiseret i kunst til redaktøren for udgivelse og kunstblade til den kvalificerede konsulent til gennemførelse af private kunstgallerier.

Kurset giver også tilstrækkelig særlig forberedelse til selvstændig beskæftigelse i forhold til ovennævnte områder. I løbet af de tre år har eleverne mulighed for at deltage i en bred vifte af laboratorieprojekter og indgive direkte kontakt med kunstnere og fagfolk i kunstsystemet. Derudover deltager de i en række tværfaglige aktiviteter gennem foredrag, workshops, seminarer og udstillinger for at producere meningsfulde mønstre i nutidskunst.

Program taught in:
Italiensk

See 3 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Como »

Last updated September 30, 2018
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
12,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date