BA i engelsk sprog og oversættelse

Generelt

Program beskrivelse

Engelsk sprog og oversættelse

Inkluderer Institut for Engelsk sprog og litteratur, der blev etableret siden begyndelsen af ​​etableringen Gamah- sektion Atorgomh-, som blev grundlagt i 2001, en gruppe af videnskabelige medarbejdere, der specialiserer sig i litteratur og oversættelse og det franske sprog. Siden oprettelsen af ​​det afsnit indtil nu fortsat med at arbejde med succes gør sektion af de vigtigste mål for at bevare det nye i forsøgsplanen, alsidighed, tilpasset til tidsånden og krav i de hurtigt skiftende tider. Afsnit fokuserer på speciale i engelsk litteratur på klassisk litteratur og antikken og giver nutidig litteratur samt moderne litteratur og postmoderne andel lige stor opmærksomhed og fokus.

besked

At give de studerende grundlæggende færdigheder for videnskab oversættelse, lingvistik, og fremme de nødvendige kompetencer i oversættelse teknikker, og holde op med behovene på arbejdsmarkedet.

mål

  • Forbered kvalificerede kandidater med den viden og oversættelser.
  • At give de studerende de nødvendige færdigheder til øjeblikkelig og sekventiel oversættelse.
  • Kapacitet og forskning færdigheder til fakultet udvikling.
  • Harmonisering af kravene på arbejdsmarkedet og holde sig ajour med udviklingen inden for viden udvikling og modernisering af de igangværende akademiske programmer.
  • Åbenhed over for verdens kulturer.
  • Opbygning af effektive partnerskaber med lokalsamfundet institutioner.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Minimer