BA i kulinarisk kunst
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Nøgleinformation
Campus placering
Lucerne, Schweiz
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Oversigt
Programmet giver eleverne udvidet praktisk og faglig kompetenceuddannelse på dette område, så de kan optage givende kandidatstillinger. Det gavner også folk, der søger at opnå den nødvendige specialiserede viden, når de overvejer at åbne deres egen kulinariske eller cateringvirksomhed.
BHMS forvalter programmet med RGU, der udnævner bachelorgraden til studerende, der afslutter det tredje år og bestået alle moduler. BHMS er medlem af Bénédict Switzerland-gruppen af skoler, der blev grundlagt i 1928, hvis mission er at give voksenuddannelse til folk med et ønske om at lykkes. Bénédict School er en af Schweiz største private uddannelsesorganisationer og underviser hvert år mere end 15.000 fuld- og deltidsstuderende. Du og dine jævnaldrende lærer fra et dedikeret fakultet, der ud over deres akademiske legitimationsoplysninger bringer sammen knowhow og erfaring inden for kulinariske og forretningsmæssige områder. Dette sikrer, at det, du lærer i klassen, er moderne og kan anvendes i virkelige situationer i et daglig catering eller fødevaremiljø. Robert Gordon Universitet, der blev grundlagt i 1881 i Aberdeen som et college, blev dagens dynamiske moderne universitet i 1992 og har et internationalt ry for at yde højkvalitetsuddannelse til mere end 13.000 studerende fra undergraduate til ph.d. niveau.
Formålet med programmet
Den BHMS BA i kulinariske kunst program er specielt designet til unge voksne, der ønsker at udvikle en karriere inden for gastronomi. Det gavner også folk, der søger at opnå den nødvendige specialiserede viden, når de overvejer at åbne deres egen kulinariske eller cateringvirksomhed. Studerende med de relevante kvalifikationer kan komme ind i programmet i det tredje år. Når eleverne går ind i det tredje år, burde de have udviklet en kærlighed og lidenskab for mad, som eksemplificeres af deres engagement i dette højt respekterede og meget efterspurgte erhverv. Et tværfagligt udvalg af capstone moduler letter udviklingen af både kreativitet i kulinariske koncepter og viden til at styre en række foodservice operationer.
Udbetalt erhvervsuddannelse i Schweiz
Erhvervsuddannelse er en integreret del af uddannelsen på BHMS og giver mulighed for at få betalt erhvervserfaring i de tidlige stadier af karrieren. Dette vil vise sig uvurderligt, når der ansøges om den første tilsyns- eller ledelsesposition. Studerende vil færdiggøre deres træning i et hotel eller restaurant køkken ifølge deres talent. Succesfulde studerende kan muligvis påtage sig mere ansvar i deres tredje år. Erhvervsuddannelseslønnen i Schweiz, der er forhandlet mellem arbejdsgiverforeningen og Medarbejderunionen, er i øjeblikket fastsat til mindst 2 1616 CHF pr. Måned brutto. Fra denne løn skal eleverne betale for værelse, bord og skatter. Den gennemsnitlige nettoindkomst pr. Måned varierer fra 1'200 til 1'400.
Adgangskrav
- Minimum 17 år
- Afsluttet gymnasialt eksamensbevis (minimum 11 år)
- Engelsksproglige færdigheder på et niveau svarende til IELTS 5.0
Kursusindhold
* Direkte adgang studerende vil tage yderligere europæiske køkken praktiske klasser og tyske kurser for at støtte og forberede dem til en praktikplads i Switzerlan
d