BA i ledelse og markedsføring

University of Exeter Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i ledelse og markedsføring

University of Exeter Business School

Erhverv og ledelse grad er et stringent studieprogram om organisationernes formål og funktion og det dermed forbundne globale erhvervsmiljø. Udover dette akademiske fokus er der også væsentlige praktiske elementer designet til at forbedre din forståelse af de roller, forventninger og færdigheder, der kræves for at udmærke sig i dine valgte arbejdsområder.

Graden begynder med en introduktion til ledelse og sammenhænge mellem organisationer og samfund som helhed. Teknologi, etik og miljø er alle overvejet, og vi dækker også en grundlægning i økonomi, statistik og regnskab. I andet år er organisationernes funktionelle aktiviteter fokuseret, og det sidste år integrerer dette studie i strategisk ledelsesmodul for capstone. Sammen med rig mulighed for at vælge valgfag på alle faser, er du også i stand til at afslutte et afhandling eller praktisk forretningsprojekt i det sidste år.

Hvis det ønskes, kan eleverne vælge at tage et år i udlandet eller et år i branchen for yderligere at øge deres beskæftigelsesegnethed. Ingen tidligere undersøgelse af virksomhed er påkrævet eller antaget.

Programstruktur

De moduler, vi beskriver her, giver eksempler på, hvad du kan forvente at lære om denne gradskursus baseret på nyere akademisk undervisning. De præcise moduler til rådighed for dig i de kommende år kan variere afhængigt af medarbejdernes tilgængelighed og forskningsinteresser, nye emner for studie, timetablering og efterspørgsel fra studerende.

Obligatoriske moduler

 • BEA1013Introduktion til regnskab
 • BEE1025Statistics for Business og Management
 • BEE1034 Økonomi for ledelse
 • BEM1018Business and Society
 • BEM1019 Grundlag for markedsføring
 • BEM1016A Teori og praksis i ledelse
 • BEA2010Managerial Accounting
 • BEM2020Organiserende adfærd
 • BEM2021Human Resource Management
 • BEM2016Konsulent adfærd
 • BEM2007 Operations Management
 • BEA3008 Finans for ledere
 • BEM3033 Strategisk Ledelse

Læring og undervisning

Vores bacheloruddannelser udnytter en række undervisningsmetoder, herunder foredrag, seminarer og vejledninger.

Forelæsninger

Forelæsninger af en eller to timer i længden afholdes en gang om ugen for hvert moduls varighed. Formålet med forelæsninger er at give dig information om ideer, der er centrale for modulet og at hjælpe dig med at udvikle din forståelse af komplekse ideer. Mange af undervisningsmaterialerne til forelæsninger stilles til rådighed for dig elektronisk for at ledsage de noter du tager under forelæsningen. Forelæsninger gives af en række medarbejdere, herunder ledende professorer, som integrerer deres seneste forskningsresultater i den undervisning, du modtager. Gæsteforelæsere, herunder medlemmer af industrien, bidrager også til nogle moduler.

Seminarer og vejledninger

Seminarer og vejledninger afholdes hver uge eller hver anden uge i løbet af hvert moduls varighed. De indebærer en tilbundsgående udforskning af de emner, der er omfattet af forelæsninger, samt giver dig mulighed for at diskutere forskellige begreber og teorier og få feedback på dine skriftlige opgaver. Nogle moduler har ikke selvstudier, og andre i det sidste år læres udelukkende af selvstudier.

Studietimer

Timetable kontakt timer, der består af forelæsninger, seminarer og selvstudier, varierer i løbet af programmerne og mellem programmer og er i gennemsnit mellem 11 og 14 timer. Derudover forventes du at gennemføre gennemsnitligt 20-25 timers uafhængig eller gruppestudie pr. Uge.

Vurdering

Modulerne bedømmes gennem en blanding af gruppearbejde, kursusarbejde, projektarbejde og eksamener; vægten af ​​hver af disse komponenter varierer alt efter modulets faglige krav. Kursusopgaver er typisk mellem 2.500 og 6.000 ord i længden, og eksaminer holdes normalt i slutningen af ​​modulet i januar og maj / juni.

Du skal bestå dine første års vurderinger for at kunne fortsætte til det andet år. Der er mulighed for at blive henvist til eksamen i august / september, hvis de undlader eksamen i noget år. Gradsklassifikation uddeles på grundlag af resultater i vurderinger ved udgangen af ​​andet og sidste år.

Karriere

En grad i et forretningsmæssigt emne vil hjælpe dig med at udvikle en bred vifte af beskæftigelsesmæssige færdigheder som analytisk problemløsning, teamarbejde, forskning og organisering og formidling af information. De fleste af kandidater fra Business School følger deres grad med en karriere inden for finans, bank eller ledelse både i den kommercielle og offentlige sektor. Et stort antal graduate recruiters i disse sektorer besøger Exeter for at rekruttere vores studerende. Nogle af vores kandidater forfølger deres interesse for deres studier til større dybde ved at følge en højere grad, ofte her på Exeter.

Adgangskrav 2019

Typisk tilbud

AAA-AAB; IB 36-34; BTEC National DDD

Påkrævede emner

GCSE matematik klasse B eller 5 eller GCE AL / AS matematik, ren matematik eller yderligere matematik; GCSE Engelsk Sprogkvalitet B eller 5.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
University of Exeter Business School

Sidst opdateret November 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Exeter, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Exeter, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Why did Lara choose to study at the University of Exeter Business School?