BA i lingvistik

Generelt

Program beskrivelse

BA-programmet i lingvistik i vores afdeling er designet til at give eleverne en solid baggrund i kerneområderne fonologi, syntaks, semantik og pragmatik samt på flere anvendte områder som psykolingvistik og neurolingvistik. Studier i afdelingen foregår på engelsk, men dette er ikke det eneste sprog, der studeres; indgangen i afdelingen er den generelle lingvistik, der sigter på at studere menneskers sprog og den menneskelige sproglige kapacitet. En BA i lingvistik i vores afdeling giver eleverne værktøjerne til at analysere ethvert menneskers sprog - engelsk, hebraisk, arabisk, russisk eller andet sprog.

Ansøgere skal have en psykometrisk score på mindst 550; en score på 120 på den engelske psykometriske eller en Amir-score på 220; og en Bagrut klasse, der indeholder 5 point på engelsk. Alternativt kan ansøgere med en Bagrut-karakter på over 100, der indeholder 5 point på engelsk med en karakter på 85 eller derover og med en Amir-karakter på 220 eller derover, kunne anvende uden en psykometrisk karakter. Du kan bruge online-regnemaskinen til at vurdere dine chancer for accept i lingvistiksprogrammet. Ansøgere, hvis scoringer kun ligger lidt under disse niveauer, kan stadig accepteres på grundlag af en afdelingsprøve.

Spor til BA-studier i lingvistik

Studerende har et bredt udvalg i BA-programmer inden for lingvistik, hvor de kan vælge, om man skal kombinere studier i lingvistik med andre studier. For visse kombinationer tilbyder vi et specialiseret program; For andre kombinationer kan du vælge den uplanlagte dobbeltmajor. De tilgængelige spor er:

 1. Udvidet majoritet i lingvistik (uden studier i andre afdelinger).
 2. Kombineret udvidet major: en udvidet major inden for afdelingen, der kombinerer mest lingvistik med et mindre antal kurser i litteratur.
 3. Følgende planlagte dobbelte majors :
  1. Lingvistik og engelsk litteratur, for studerende interesseret i at gøre alle deres studier inden for afdelingen for engelsk litteratur
  2. Lingvistik og Brain Science, for studerende, der ønsker at fokusere på sprogbehandling og hjerneforskning.
  3. Lingvistik og fransk.
 4. Ikke planlagt dobbeltkursus: Ligestilling i lingvistik og et andet studieområde (i enhver anden afdeling, der tilbyder en dobbeltkursus).
 5. "Major i dit eget tempo" - Ny mulighed for studerende, hvis job eller andre forpligtelser giver dem mindre fri tid til at tage undervisning. Kravene er de samme som i den almindelige hoved, men de overføres i en femårsperiode, med færre kurser, der kræves hvert år.

Derudover giver det direkte MA-program højkvalificerede bachelorstuderende til at fuldføre en MA uden en afhandling inden for fire år efter begyndelsen af deres bachelorstudier eller en MA med en afhandling inden for fem år.

De ovennævnte dokumenter giver dig også en følelse af, hvad hvert studieår er som:

 • Første år: Grundkurser, som for det meste følger en forudbestemt tidsplan
 • Andet år: Avancerede og valgfrie kurser på en række områder, med en vis fleksibilitet i kursusvalg (hovedsageligt i andet semester)
 • Tredje år og derover: Avancerede kurser og seminarer efter eget valg

Kurser

 • 184: Introduktion til lingvistik
 • 286: Fonetik og fonologi
 • 287: Syntaks
 • 289: Semantik
 • 517: Forskningsmetoder
 • 522: Psykolingvistik
 • 586/587/589: Avanceret fonologi / syntaks / semantik
 • Valgfag
 • Seminarer

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Senest opdateret Jun 2019

Om skolen

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and ... Læs mere

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and humanities have made an indelible imprint on the landscape of the nation. The university has 8 faculties: Jewish Studies, Medicine, Engineering, Law, Life Science, Exact Sciences, Social Sciences, and Humanities. These faculties are active partners in national science and technology initiatives. Minimer