BA i lingvistik

Bar-Ilan University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i lingvistik

Bar-Ilan University

BA-programmet i lingvistik i vores afdeling er designet til at give eleverne en solid baggrund i kerneområderne fonologi, syntaks, semantik og pragmatik samt på flere anvendte områder som psykolingvistik og neurolingvistik. Studier i afdelingen foregår på engelsk, men dette er ikke det eneste sprog, der studeres; indgangen i afdelingen er den generelle lingvistik, der sigter på at studere menneskers sprog og den menneskelige sproglige kapacitet. En BA i lingvistik i vores afdeling giver eleverne værktøjerne til at analysere ethvert menneskesprog - engelsk, hebraisk, arabisk, russisk eller andet sprog.

Ansøgere skal have en psykometrisk score på mindst 550; en score på 120 på den engelske psykometriske eller en Amir-score på 220; og en Bagrut klasse, der indeholder 5 point på engelsk. Alternativt kan ansøgere med en Bagrut-karakter på over 100, der indeholder 5 point på engelsk med en karakter på 85 eller derover og med en Amir-karakter på 220 eller derover, anvende uden en psykometrisk karakter. Du kan bruge online-kalkulatoren til at vurdere dine chancer for accept i lingvistiksprogrammet. Ansøgere, hvis scoringer kun ligger lidt under disse niveauer, kan stadig accepteres på grundlag af en afdelingsprøve.

Spor til BA-studier i lingvistik

Studerende har et bredt udvalg i BA-programmer inden for lingvistik, hvor de kan vælge, om man skal kombinere studier i lingvistik med andre studier. For visse kombinationer tilbyder vi et specialiseret program; For andre kombinationer kan du vælge den uplanlagte dobbeltmajor. De tilgængelige spor er:

 1. Udvidet majoritet i lingvistik (uden studier i andre afdelinger).
 2. Kombineret udvidet major: en udvidet major inden for afdelingen, der kombinerer mest lingvistik med et mindre antal kurser i litteratur.
 3. Følgende planlagte dobbelte majors :
  1. Lingvistik og engelsk litteratur, for studerende interesseret i at gøre alle deres studier inden for afdelingen for engelsk litteratur
  2. Lingvistik og Brain Science, for studerende, der ønsker at fokusere på sprogbehandling og hjerneforskning.
  3. Lingvistik og fransk.
 4. Ikke planlagt dobbeltkursus: Ligestilling i lingvistik og et andet studieområde (i enhver anden afdeling, der tilbyder en dobbeltkursus).
 5. "Major i dit eget tempo" - Ny mulighed for studerende, hvis job eller andre forpligtelser giver dem mindre fri tid til at tage undervisning. Kravene er de samme som i den almindelige hoved, men de overføres i en femårsperiode, med færre kurser, der kræves hvert år.

Derudover giver det direkte MA-program højkvalificerede bachelorstuderende til at fuldføre en MA uden afhandling inden for fire år efter at have startet deres bachelorstudier eller en MA med en afhandling inden for fem år.

De ovennævnte dokumenter giver dig også en følelse af, hvad hvert studieår er som:

 • Første år: Grundkurser, som for det meste følger en forudbestemt tidsplan
 • Andet år: Avancerede og valgfrie kurser på en række områder, med en vis fleksibilitet i kursusvalg (hovedsageligt i andet semester)
 • Tredje år og derover: Avancerede kurser og seminarer efter eget valg

Kurser

 • 184: Introduktion til lingvistik
 • 286: Fonetik og fonologi
 • 287: Syntaks
 • 289: Semantik
 • 517: Forskningsmetoder
 • 522: Psykolingvistik
 • 586/587/589: Avanceret fonologi / syntaks / semantik
 • Valgfag
 • Seminarer
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 7, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Israel - Ramat Gan, Tel Aviv District
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Israel - Ramat Gan, Tel Aviv District
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen