BA i psykologisk videnskab

Generelt

Program beskrivelse

BA i psykologisk videnskab giver et solidt grundlag for den videnskabelige undersøgelse af individuelle og gruppeadfærd og mentale processer inden for en liberal kunst-læseplan. Det giver studerende mulighed for at få den disciplin-specifikke viden, der er essentiel for at fortsætte videre studier inden for psykologi og relaterede områder (f.eks. Socialt arbejde, uddannelse, erhverv). Det giver også studerende mulighed for at udvikle og finpudse interpersonelle, analytiske, kvantitative og kommunikationsevner, der kan anvendes inden for en række forskellige domæner, fra sociale tjenester til videnskabsjournalistik, til salg og reklame.

Læringsresultater

LOS 1. Videnbase i psykologi. Studerende skal demonstrere viden og forståelse af hovedkoncepter, teorier, empiriske fund og anvendelse inden for psykologiens hovedområder.

LOS 2. Videnskabelig undersøgelse og kritisk tænkning. Studerende skal demonstrere tilstrækkeligt kendskab til metoder og procedurer for videnskabelig undersøgelse og udvikle videnskabelige resonnementer og problemløsningsevner.

LOS 3. Kommunikation. Studerende skal demonstrere tilstrækkelig kompetence inden for skriftlig, mundtlig og interpersonel kommunikation. De skal være i stand til at skrive overbevisende videnskabelige argumenter, præsentere information ved hjælp af den videnskabelige tilgang og udtrykke deres egne ideer med klarhed.

LOS 4. Etisk og socialt ansvar. Studerende skal udvikle etisk og socialt ansvarlig adfærd til professionelle og personlige rammer. De skal være bekendt med de formelle forskrifter, der styrer etik i erhvervet (f.eks. APA-etisk kode, Codice Deontologico degli Psicologi italiani, Office of Human Research Protections og IRB-protokoller) og være i stand til at anvende etiske standarder for at evaluere psykologisk videnskab og praksis.

LOS 5. Professionel udvikling. Studerende skal være i stand til at anvende psykologispecifikt indhold og færdigheder til arbejdsstederne. De skal udvikle og forfine projektledelsesfærdigheder, teamwork kapacitet og karriereforberedelse.

head, skull, blowgeralt / Pixabay

Krav til graden

A. Universitetets kvalifikationskrav i engelsk, matematik og fremmedsprog.

 • Engelsk: Alle studerende skal demonstrere engelskfærdigheder ved at gennemføre EN 110 Advanced Composition med en karakter på C eller derover. Nye studerende placeres i EN 103, EN 105 eller EN 110 på grundlag af universitetets engelske kompositionplacering eksamen og skal tage kompositionskurser, indtil dette krav er opfyldt.
 • Matematik: Alle studerende skal demonstrere færdigheder i matematik ved at gennemføre MA 101 Algebra eller MA100 Endelig matematik med en karakter på C- eller derover. Studerende, der er tilmeldt eller planlægger at tilmelde sig Business Business Major, er forpligtet til at tage MA 101 Algebra. Andre studerende har mulighed for at vælge mellem MA 101 og MA 100. Nye studerende kan undtages fra dette krav på grundlag af universitetets matematikplaceringeksamen; Ellers skal de tage MA 101 eller MA 100 i løbet af deres første semester af deltagelse, og indtil dette krav er opfyldt.
 • Fremmedsprog: Alle studerende skal demonstrere færdigheder i fremmedsprog svarende til et studieår på et fremmedsprog med skriftlig litteratur. Studerende med en national sekundær uddannelsesbevis på et andet sprog end engelsk anses for at have opfyldt dette krav.

B. Universitetets generelle fordelingskrav i engelsk, matematik, naturvidenskab, samfundsvidenskab, humaniora og kunst.

 • Engelsk litteratur: To kurser i engelsk litteratur, hvoraf det ene kan erstattes af et kursus i komparativ eller dramatisk litteratur i engelsk oversættelse. (Disse kurser skal have EN 110 som en forudsætning.)
 • Matematik og naturvidenskab: To kurser i matematik, naturvidenskab eller datalogi. (MA100 og MA101 opfylder ikke dette krav.)
 • Samfundsvidenskab, humaniora og kunst: Syv kurser fordelt som følger:
  • Samfundsvidenskab - mindst to kurser i kommunikation, økonomi, statsvidenskab eller psykologi.
  • Humaniora - mindst to kurser i historie, litteratur, filosofi eller religion.
  • Billedkunst - mindst et kursus i kunsthistorie, kreativ skrivning, dramatisk litteratur, musik, studiekunst eller teater.

Intet kursus må bruges til at tilfredsstille mere end et generelt krav til distribution.

C. Grundkurser

 • PS 101 Introduktion til psykologi
 • PS 208 Introduktion til statistiske analyser af psykologiske data
 • PS 210 Introduktion til forskningsmetoder
 • PS 307 Kognitiv psykologi
 • PS 370 Psykobiologi
 • PS 320 udviklingspsykologi
 • PS 334 Social Psychology
 • To PS-kurser fra to af fire områder: kognitiv, psykobiologisk, udviklingsmæssig og sociokulturel
 • Et PS-kursus fra et af tre områder: Klinisk psykologi, Industri-organisationspsykologi, Pædagogisk psykologi
 • PS 480 Seniorseminar i psykologi

D. Store valgfag

Fem yderligere kurser der skal vælges, som anbefalet, fra et hvilket som helst af de tilgængelige psykologikurser, der ikke allerede er brugt til at opfylde grundlæggende kursuskrav.

E. Generelle valgfag, tilstrækkelige til at give i alt 120 point.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

John Cabot University, founded in 1972, is an American liberal arts university offering undergraduate degrees to English-speaking students from all over the world. You will study in the heart of Rome, ... Læs mere

John Cabot University, founded in 1972, is an American liberal arts university offering undergraduate degrees to English-speaking students from all over the world. You will study in the heart of Rome, surrounded by culture, history, art, business, and politics. Minimer