Læs den officielle beskrivelse

Business og Management grad er et inspirerende program med fokus på organisationernes formål og funktion samt det internationale erhvervsmiljø. Der er også væsentlige praktiske elementer designet til at forbedre din forståelse af de roller, forventninger og færdigheder, der kræves for at udmærke sig i dine valgte arbejdsområder.

Gradene med en introduktion til ledelsen og sammenhænge mellem organisationer og samfund. Teknologi, etik og miljø er alle overvejet, og vi dækker også en grundlægning i økonomi, statistik og regnskab. I andet år er organisationernes funktionelle aktiviteter fokuseret, og det sidste år integrerer dette studie i strategisk ledelsesmodul for capstone. Sammen med rig mulighed for at vælge valgfag på alle faser, er du også i stand til at afslutte et afhandling eller praktisk forretningsprojekt i det sidste år.

Hvis det ønskes, kan eleverne vælge at tage et år i udlandet eller et år i branchen for yderligere at øge deres beskæftigelsesegnethed. Ingen tidligere undersøgelse af virksomhed er påkrævet eller antaget.

Programstruktur

De moduler, vi beskriver her, giver eksempler på, hvad du kan forvente at lære om denne gradskursus baseret på nyere akademisk undervisning. De præcise moduler til rådighed for dig i de kommende år kan variere afhængigt af medarbejdernes tilgængelighed og forskningsinteresser, nye emner for studie, timetablering og efterspørgsel fra studerende.

Eksempel moduler

 • Introduktion til regnskab
 • Statistik for Erhverv og Ledelse
 • Økonomi for ledelse
 • Erhverv og samfund
 • Grundlag for markedsføring
 • Theory and Practice of Management
 • Ledelsesregnskab
 • Organisatorisk adfærd
 • Human Resource Management
 • Forbrugeradfærd
 • Operations Management
 • Finans for ledere
 • Strategisk ledelse

Læring og undervisning

Vores bacheloruddannelser udnytter en række undervisningsmetoder, herunder foredrag, seminarer og vejledninger.

Forelæsninger

Forelæsninger af en eller to timer i længden afholdes en gang om ugen for hvert moduls varighed. Formålet med forelæsninger er at give dig information om ideer, der er centrale for modulet og at hjælpe dig med at udvikle din forståelse af komplekse ideer. Mange af undervisningsmaterialerne til forelæsninger stilles til rådighed for dig elektronisk for at ledsage de noter du tager under forelæsningen. Forelæsninger gives af en række medarbejdere, herunder ledende professorer, som integrerer deres seneste forskningsresultater i den undervisning, du modtager. Gæsteforelæsere, herunder medlemmer af industrien, bidrager også til nogle moduler.

Seminarer og vejledninger

Seminarer og vejledninger afholdes hver uge eller hver anden uge i løbet af hvert moduls varighed. De indebærer en tilbundsgående udforskning af de emner, der er omfattet af forelæsninger, samt giver dig mulighed for at diskutere forskellige begreber og teorier og få feedback på dine skriftlige opgaver. Nogle moduler har ikke selvstudier, og andre i det sidste år læres udelukkende af selvstudier.

Studietimer

Timetable kontakt timer, der består af forelæsninger, seminarer og selvstudier, varierer i løbet af programmerne og mellem programmer og er i gennemsnit mellem 11 og 14 timer. Derudover forventes du at gennemføre gennemsnitligt 20-25 timers uafhængig eller gruppestudie pr. Uge.

Vurdering

Modulerne bedømmes gennem en blanding af gruppearbejde, kursusarbejde, projektarbejde og eksamener; vægten af ​​hver af disse komponenter varierer alt efter modulets faglige krav. Kursusopgaver er typisk mellem 2.500 og 6.000 ord i længden, og eksaminer holdes normalt i slutningen af ​​modulet i januar og maj / juni.

Du skal bestå dine første års vurderinger for at kunne fortsætte til det andet år. Der er mulighed for at blive henvist til eksamen i august / september, hvis de undlader eksamen i noget år. Gradsklassifikation uddeles på grundlag af resultater i vurderinger ved udgangen af ​​andet og sidste år.

Karriere

En grad i et forretningsmæssigt emne vil hjælpe dig med at udvikle en bred vifte af beskæftigelsesmæssige færdigheder som analytisk problemløsning, teamarbejde, forskning og organisering og formidling af information. De fleste af kandidater fra Business School følger deres grad med en karriere inden for finans, bank eller ledelse både i den kommercielle og offentlige sektor. Et stort antal graduate recruiters i disse sektorer besøger Exeter for at rekruttere vores studerende. Nogle af vores kandidater forfølger deres interesse for deres studier til større dybde ved at følge en højere grad, ofte her på Exeter.

Adgangskrav 2019

Typisk tilbud

AAA-AAB; IB 36-34; BTEC National DDD

Påkrævede emner

GCSE matematik klasse B eller 5 eller GCE AL / AS matematik, ren matematik eller yderligere matematik; GCSE Engelsk Sprogkvalitet B eller 5.

Program undervist i:
Engelsk
University of Exeter Business School

Se 1 flere kurser fra University of Exeter Business School »

Senest opdateret November 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Why did Lara choose to study at the University of Exeter Business School?