Læs den officielle beskrivelse

Produktdesign på Berlin International - et kreativt studie med kreativ frihed

Er du i humør til en kreativ produktdesign studie, der efterlader en masse individuel designfrihed? Udvikle din personlige, kreative profil sammen med et fremragende team af professorer og foredragsholdere på Berlin International. Lærerne ledsager dig under hele produktdesignstudierne og er der for at hjælpe dig med deres ekspertise. Lad os hjælpe dig med at uddanne dine individuelle styrker for at forme fremtiden som en professionel produktdesigner *.

Fakta programmer

 • Varighed: 3 år / 6 semestre
 • Point: 180 ECTS
 • Sprog: Engelsk
 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Beliggenhed: Berlin-Mitte
 • Start: oktober
 • Bidrag: 600 € månedligt

Dine karrieremuligheder med at studere produktdesign

Søgeord fremtiden: hvordan man bliver en produktdesigner * i? Og hvilke færdigheder har du brug for som produktdesigner * i? Lær alt om udfordringerne på arbejdsmarkedet for professionelle designere. Det skræddersyede studieprogram giver dig de nødvendige værktøjer og forståelse for at hævde sig inden for det faglige område for produktdesign. Nyd efter kvalitetsstudiet BA produktdesign på Berlin International i Berlin fra de forskellige applikations- og udviklingsmuligheder. Lav et solidt fundament for din karriere.

Indhold af produktdesign studie

Lad os undersøge fænomenet teknologisk forandring og innovation. Praktisk og tværfagligt projektarbejde analyserer aktuelle trends, udviklinger og indflydelse på moderne produktdesign. Emnerne er: kunstig intelligens, interaktioner mellem mennesker og maskine, bæredygtig produktudvikling, 3D-trykning og CNC-fremstillingsteknikker, innovative materialer, brugercentrerede designprocesser og mange flere.

Engelsksprogligt uddannelsesprogram

Det venlige, inkluderende og personlige miljø gør det muligt at reagere direkte på de enkelte studerendes individuelle behov. Hele bacheloruddannelsen i produktdesign er på engelsk

Vil du blive produktdesigner? - Lær mere om karrieremulighederne, uddannelsen og få et overblik over indholdet.

Studerer produktdesign på Berlin International

Program studie produktdesign

Bliv produktdesigner * med BA produktdesign. Bliv inspireret af et kreativt miljø midt i Berlin. Professorer og undervisere er erfarne, og programmet er orienteret mod internationalitet. Her kan elever fra hele verden udvikle deres talenter og udvikle og træne deres eget design håndskrift og personlighed. I BA produktdesign vil du lære både det eksperimentelle og det anvendte design. Et andet vigtigt emne er digital teknologi og dens indflydelse på produktdesign. Lær alt værd at vide om de særlige krav fra internationale markeder og brugere. Sammen besøger vi producenter, designstudier, internationale udstillinger og messer, lærer at kende førende designere og gør Berlins pulserende hverdagskultur genstand for din studerendes forskning. For tværfaglige projekter kan du arbejde sammen med studerende fra i øjeblikket 48 forskellige lande.

Studerer produktdesign på Berlin International og laver en karriere

Læg nu grunden til en vellykket karriere som produktdesigner. Kandidater fra uddannelsen Produktdesign kan arbejde i forskellige områder af industriel produktion som medarbejdere, som frilansere eller i et designkontor. Den typiske jobbeskrivelse afhænger blandt andet af individuelle designprioriteter: konceptuelt arbejde, visualisering, designudvikling, interface design, materiale design og designforskning. Generelt arbejder produktdesignere i større udviklingshold. Deres position i disse teams spænder fra junior designere til kreative direktører med personalansvar. Hendes arbejde har indflydelse på det økonomiske, sociale, kulturelle, politiske og personlige liv.

Nogle af de forskellige karrieremuligheder i produktdesign:

 • møbelindustrien
 • Mobilitet og transportindustri
 • Messer, udstillinger og butik design
 • Offentlige produkter
 • Elektriske apparater og maskiner
 • Digitale produkter og komponenter
 • Livsstil, sport og fritid
 • Forskning og undervisning

Bedste træning med det akkrediterede produktdesignprogram

Bachelorprogrammet produktdesign på Berlin International blev akkrediteret og tildelt som et kvalitetsprogram med klare strukturer, regler og kvalifikationsmål. Vores BA produktdesign har således bevist, at det opfylder de høje kvalitetsstandarder, der gælder for det europæiske område for videregående uddannelse. Akkrediteringen af ​​programmet blev udført af det statligt anerkendte agentur ACQUIN.

Hvordan ansøger jeg om BA produktdesign?

Ansøgningsprocessen for at studere produktdesign på Berlin International er enkel. Gennem vores online registreringsplatform kan du nemt og sikkert indtaste dine personlige oplysninger og modtage en bekræftelses email med et link. Derefter kan du bruge linket til at uploade kopier af dine dokumenter:

 • Pass eller identitetskort
 • Copy '(Fach-) Abitur' eller en tilsvarende grad
 • Bevis for de engelske sprogfærdigheder
 • Portefølje (portefølje med maksimalt 10 værker)
Program undervist i:
Engelsk
Berlin International - University of Applied Sciences

Se 6 flere kurser fra Berlin International - University of Applied Sciences »

Senest opdateret October 1, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
600 EUR
Deadline
Sep 30, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Mar 1, 2020
Ansøgningsfrist
Sep 30, 2019
Location
Ansøgningsfrist
Sep 30, 2019
End Date
Mar 1, 2020

Get to know us!