BA-spildesign

Generelt

Program beskrivelse

Spildesign Bacheloruddannelse

Design og program dine egne spil i Game Design Studies

Computer-, video- og mobilspil er fremtidens medium. Allerede i dag elsker de mere end 40 procent af tyskerne, over 90 procent af dem leger flere gange om ugen. Spil er underholdning og forretning, men også personligt udtryk og billede af globale perspektiver - og gør (i de fleste tilfælde) også sjovt! Som spil designer eller designer udvikler du nyskabende spilmekanik og skaber fortællingen af spillet! Med din ekspertise er du involveret i alle udviklingsstrin: fra den første ide gennem den tekniske kreative forestilling til design af værelser og tegn.

Vi ved University of Applied Sciences Europe er opmærksomme på de kunstneriske og kulturelle muligheder i dataspilmediet og træner derfor jer praktisk og industrielt med det nyeste udstyr i vores spildesignstudier.

I bacheloruddannelsesprogramdesignet lærer du kun fra kendte foredragsholdere fra den kreative industri og kan bruge det faglige udstyr fra University of Applied Sciences Europe herunder Game Labs, VR Equipment, MacPools osv. Til dine studieprojekter. Fokus i vores undervisning er din individuelle støtte i små læringsgrupper og en venlig, velkendt og kreativ atmosfære. Gennem vores tværfaglige udvalg af emner, en række praktiske projekter og gennem et semester i udlandet eller praktikophold, kan du aktivt forme dine studier og din karrierevej.

fakta:

 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Campus: Berlin
 • Undervisningssprog: Tysk (Hamburg), Engelsk (Berlin, Hamburg)
 • Semesterbegyndelse: Vintersemester: september
 • Studietid: 7 semestre (fuld tid)
 • Praktik / semester i udlandet: i 5. semester
 • Kreditpoint: 210 ECTS
 • Fokus i studiet:
  • Fokus på individuel støtte i små læringsgrupper og en familieatmosfære. Mange kreativ frihed, professionelt udstyr og praktiske projekter. Undervisning af kendte foredragsholdere fra den kreative industri.
 • Undersøgelse gebyrer:
 • For EU-ansøgere: 7.980 € årligt
 • For ansøgere uden for EU: € 10.380 årligt

Det særlige ved at studere ved University of Applied Sciences Europe

Studiet ved University of Applied Sciences Europe foregår i små læringsgrupper. Dette garanterer individuel støtte og personlig kontakt med vores lærere. Vores foredragsholdere er vellykkede eksperter fra feltet, hvis netværk i branchen gavner dig.

Indholdet i dine studier kan bestemmes og udvides af et stort tværfagligt udvalg af emner. Vores praksisorienterede tilgang til studie omfatter integrerede praktikophold og / eller semester i udlandet. Derudover har du state-of-the-art udstyr, såsom et Game Lab.

Vores universitet er anerkendt af staten og tildelt flere gange - og vores professorer og studerende. Med os kan du anvende NC-fri, fordi det er din personlighed, der tæller.

Studieindhold - semester i udlandet, praktikophold og meget mere

I Game Design studier er fokus for undervisning på udvikling og oprettelse af spil med en innovativ og eksperimentel karakter. Som studerende får du et overblik over økonomien, kulturen og markederne omkring computerspil, fra AAA til Indie Games til eksperimentelle formater. Du vil blive undervist i områderne Game Design, Game Development, Game Art og Game Programmering samt i deres interaktioner med hinanden. Du lærer at bruge forskellige programmer, f.eks. Android-programmering med Java.

Fra første semester lærer du, hvordan du kreativt kan mestre udviklingsprocessen i teams på en projektorienteret måde. Udviklingen af dine egne spil og prototyper er indrammet af de teoretiske aspekter af spilmediet, et overblik over de finansielle overslag samt et overblik over den nationale og internationale industri. I tværfaglige seminarer, workshops og studieture kan du udvide dit perspektiv og også have mulighed for i 5. semester at afprøve dine erhvervede færdigheder i praksis på en praktikplads i Tyskland eller i udlandet.

Studie spil design og lave en karriere

Spildesignere er involveret i alle de afgørende processer for at skabe et nyt spil: starter med det første udkast til spilideen gennem alle de kreative beslutninger under udvikling til skabelsen af verdener og tegn. De udvikler nyskabende spilmekanik og udformer fortællingsstyrken i et spil.

Du kan arbejde som Game Designer, System Designer, Level Designer, Narrativ Designer, Game Writer Game Artist eller Game Programmer hos store udviklerstudier, men du kan også være den kreative direktør for dit eget studie og egne spil udvikle og distribuere. Andre mulige arbejdsområder efter eksamen er spiljournalistik og spilforskning.

Ansøgning til kunstafdelingen Art

Film Motion Design, Fotografi, Kommunikationsdesign, Game Design eller Illustration - Hvilket kursus passer til dine talenter? Vi sætter pris på din interesse for bacheloruddannelser på University of Applied Sciences Europe .

Du kan ansøge et år i forvejen for det ønskede semester på vores universitet. Ansøgningsfristen for vintersemesteret er 15. august (ikke-EU-ansøgere: 15. juni) og for sommersemesteret 28. februar (ansøgere uden for EU: 28. februar) . Herefter følger en opfølgningsprocedure for ukendte studiepladser. Hvis du allerede har et gyldigt studievisum til Tyskland, kan du ansøge inden for den officielle ansøgningsfrist.

Adgangskriterier for et studiested ved University of Applied Sciences Europe er universitetets indgangskvalifikation og resultaterne af adgangskontrollen. En optagelse er også mulig, hvis kriterierne i §11 i Berlin Higher Education Act (BerlHG) er opfyldt.

Af den måde: Du kan også tage indgangen eksamen uden et gymnasium og et år før din planlagte start af studier. Dette vil give dig sikkerhed for, om du kan studere ved University of Applied Sciences Europe .

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til sommer og vinter semester 2019 og derover.

Formelle krav

Den grundlæggende adgangskrav til bacheloruddannelsen ved University of Applied Sciences Europe er den (tekniske) videregående uddannelses adgangskvalifikation, du har opnået med et gymnasialt eksamensbevis. Enhver, der har gennemført mindst to års erhvervsuddannelse, der er reguleret ved føderal eller statslig lov og har arbejdet i mindst to år (hver på et felt svarende til det påtænkte kursus) har en øjeblikkelig fagspecifik universitetsindgangskvalifikation (BerlHG § 11) og kan også deltage i University of Applied Sciences Europe Studere University of Applied Sciences Europe .

Vi vil undersøge dine krav og informere dig straks efter indsendelse af dokumenterne, om du kan få adgang til studierne.

Fordele i studieprogrammer ved andre statslige eller stats anerkendte højere uddannelsesinstitutioner samt ekstraudviklingspræstationer anerkendes ved ansøgning, forudsat at deres ækvivalens med de opnåede resultater i det respektive studieforløb er etableret. Ækvivalens skal etableres, hvor der ikke kan påvises væsentlig forskel, og resultaterne med hensyn til indhold, omfang og krav i det uddannelsesprogram, hvortil der anmodes om kredit, er stort set den samme. Ansvarlig for dette er eksaminationskomitéen. De konkrete betingelser for kreditering og den præcise procedure for dette er reguleret i de relevante eksamensbestemmelser for uddannelsen.

Så du anvender

 • Udfyld venligst vores online ansøgningsskema helt.
 • Upload en kopi af dit (Fach-) Abitur certifikat eller tilsvarende.
 • Efter at have gennemgået dine optegnelser kan vi vurdere, om du kvalificerer dig til en grad fra University of Applied Sciences Europe . I så fald inviterer vi dig til din adgangseksamen. Sørg for, at vi har dit gyldige telefonnummer og kan nå dig om det. Selvfølgelig vil dine data blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til os.
 • Ved indgangen til vores universitet skal du medbringe din egen portefølje og et certifikat for generelle eller fagspecifikke universitets indgangskvalifikationer i original eller i bekræftede fotokopier.

Hvordan går optagelsesintervjuet?

 • Medbring venligst til optagelsesintervjuet:
 • Tabular CV
 • Certifikat for generel eller fagspecifik universitetsgrad i certificerede fotokopier. Adgang er også mulig, hvis kriterierne i BerlHG § 11 i BerlHG er opfyldt.
 • Portefølje med egne kunstneriske-kreative værker. Dette skal indeholde 15-20 arbejdseksempler (undtagelse Game Design (BA), tre til fem koncepter). Følgende er mulige: tegninger, malerier, skitsebøger, fotos, computergrafik, hjemmesider, cd-rom, kortfilm, men også tekstorienterede værker som: B. Begreber til reklamekampagner eller artikler. Større skulpturelle værker og tredimensionale genstande kan også dokumenteres som billeder eller i digital form. Mappen skal ledsages af en skriftlig erklæring om, at arbejdet er udført uafhængigt. I tilfælde af Game Design koncepter til analoge eller digitale spil og også prototyper kan vises (Gameplay, Game Art, Story).
 • Hvis det er nødvendigt, Bevis for eget socialt engagement, f.eks. For eksempel projekter, hvor du er involveret.
 • Din samtale med repræsentanter for den slags
  • For det første vil du blive spurgt om din motivation til en kreativ undersøgelse.
  • Derefter vil din mappe blive undersøgt, hvor ca. 15-20 arbejdsprøver skal være. Din portefølje og resultaterne af interviewet beslutter om din optagelse til studie ved University of Applied Sciences Europe .
 • Umiddelbart efter interviewet vil du lære om du vil blive optaget til at studere ved University of Applied Sciences Europe .

href = "https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Senest opdateret Aug 2019

Om skolen

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Læs mere

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Minimer
Berlin , Iserlohn , Hamborg + 2 Mere Mindre