BA Programs

Bachelor of Arts (forkortet BA) grader er bachelor niveau resultater følger af universiteter verden over. Under en bachelorgrad kan tilbyde en række forskellige fordele, der spænder fra forbedrede karrieremuligheder til forbedret problemløsning og beslutningstagning færdigheder. Derudover kan en Bachelor of Arts føre til graduate studier i en masteruddannelse. Specialiserede fag inden discipliner i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, og nogle gange Business and Law, falder inden for den akademiske verden Bachelor of Arts. BA kandidater er ofte kræves for at fuldføre forskning og præsentere en afhandling papir forud for afslutningen af ​​deres uddannelse. De mange forskellige Bachelor of Arts programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BA grader nedenfor.

Nyligt tilføjede BA'er

Cottey College

BA I Miljøundersøgelser

Juli 11, 2018
Miljøundersøgelser tilbyder et bredt udvalg af tankevækkende og praktiske kurser. Programmet er skræddersyet til at forberede eleverne på vellykkede kandidatstudier eller tilfredsstillende karriere.

hwtk University of Applied Sciences

Bacheloruddannelsen "International Management"

Juli 16, 2018
Du har erkendt, at moderne virksomheder i stigende grad er forbundet internationalt og skal handle interkulturelt? Er du også interesseret i et globalt arbejdsmiljø med en international dimension? Derefter forbereder bachelorprogrammet "International Management" dig til et arbejde i internationalt operative virksomheder gennem en psykologisk, sociologisk, i… [+]nterkulturel og sproglig uddannelse. [-]

Bloomsburg University

BA Kunsthistorie, Kunststudio

Juli 10, 2018
Bloomsburg University kunststudie og kunsthistorie bacheloruddannelser giver et solidt grundlag for fremtidig aktivitet i disciplinen, hvad enten det er beskæftigelse eller avanceret studie på kandidatniveau.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Bachelor of Arts (BA)?