BA Programs

Bachelor of Arts (forkortet BA) grader er bachelor niveau resultater følger af universiteter verden over. Under en bachelorgrad kan tilbyde en række forskellige fordele, der spænder fra forbedrede karrieremuligheder til forbedret problemløsning og beslutningstagning færdigheder. Derudover kan en Bachelor of Arts føre til graduate studier i en masteruddannelse. Specialiserede fag inden discipliner i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, og nogle gange Business and Law, falder inden for den akademiske verden Bachelor of Arts. BA kandidater er ofte kræves for at fuldføre forskning og præsentere en afhandling papir forud for afslutningen af ​​deres uddannelse. De mange forskellige Bachelor of Arts programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BA grader nedenfor.

Nyligt tilføjede BA'er

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

BA I Mode Design

Januar 16, 2018
Programmet er udformet til at engagere den studerende i de praktiske, skriftlige og teoretiske aspekter af Design og Produktudvikling. Grundlaget for Fashion Design Process understøttes af et robust udvalg af kurser og moduler, der omfatter studie og praksis i Creative Computing, Textiles Understanding and Development, Business og Retail Theory and … [+]Practice og design management. [-]

Anderson University

Bachelor Of Arts I Datalogi

Januar 16, 2018
Computer science major er fantastisk til studerende interesseret i at designe og udvikle software med den bredeste vægt på centrale datalogi teori og programmering. Computer science minor er velegnet til matematik og videnskab majors, samt de studerende, der forfølger en karriere inden for medicin og biovidenskab.

God's Bible School And College

BA I Bibelsk

Januar 16, 2018
BA-uddannelsen lærer lederskabsfærdigheder i grundlæggende tjenestefunktioner som personlig evangelisme, discipelgruppers adfærd og undervisning i bibelsk doktrin.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Bachelor of Arts (BA)?