BA Programs

Bachelor of Arts (forkortet BA) grader er bachelor niveau resultater følger af universiteter verden over. Under en bachelorgrad kan tilbyde en række forskellige fordele, der spænder fra forbedrede karrieremuligheder til forbedret problemløsning og beslutningstagning færdigheder. Derudover kan en Bachelor of Arts føre til graduate studier i en masteruddannelse. Specialiserede fag inden discipliner i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, og nogle gange Business and Law, falder inden for den akademiske verden Bachelor of Arts. BA kandidater er ofte kræves for at fuldføre forskning og præsentere en afhandling papir forud for afslutningen af ​​deres uddannelse. De mange forskellige Bachelor of Arts programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BA grader nedenfor.

Nyligt tilføjede BA'er

Falmouth University

BA (Hons) Journalistik

April 18, 2018
Udvid din viden og færdigheder til at deltage i næste generation af journalister. Du deltager i en industri af multimediefortællere, der er dygtige til at producere effektive tekst, lyd, video og fotografering til hver leveringsplatform, til krævende deadlines.

University of Gdansk

BA I Kulturel Kommunikation

April 17, 2018
Du vil lære om informationsflow og dets ledelse, der foregår på sprog, litteratur, kunst, medier og kultur. Du vil erhverve færdigheder som effektiv kommunikation i flydende engelsk og konversation Polske, bløde færdigheder uundværlige for arbejde i kulturelle og kunstneriske institutioner på nationalt og internationalt plan.

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Bachelor Of Arts - Medier Og Kommunikation

April 16, 2018
BA Media and Communication Programmet tilbyder følgende streams.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Bachelor of Arts (BA)?