BA Programs

Bachelor of Arts (forkortet BA) grader er bachelor niveau resultater følger af universiteter verden over. Under en bachelorgrad kan tilbyde en række forskellige fordele, der spænder fra forbedrede karrieremuligheder til forbedret problemløsning og beslutningstagning færdigheder. Derudover kan en Bachelor of Arts føre til graduate studier i en masteruddannelse. Specialiserede fag inden discipliner i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, og nogle gange Business and Law, falder inden for den akademiske verden Bachelor of Arts. BA kandidater er ofte kræves for at fuldføre forskning og præsentere en afhandling papir forud for afslutningen af ​​deres uddannelse. De mange forskellige Bachelor of Arts programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BA grader nedenfor.

Nyligt tilføjede BA'er

University of North Alabama College of Arts and Sciences

Bachelor of Arts i kommunikationsteknologi

December 12, 2018
Kommunikation er en kraftfuld proces, som påvirker vores faglige og personlige liv, og de, som studerer og forstår det, udnytter sig selv i en livstid af muligheder. Mediekendskab er grundlaget for vores filosofi. Kommunikationsministeriet forstår, at et demokratisk samfund afhænger af en velinformeret borger, der kan kritisere mediepraksis, analysere med… [+]iebeskeder og effektivt kommunikere ideer i et stadigt skiftende medielandskab. [-]

University Centre Shrewsbury

BA (Hons) i musikalsk teater

December 11, 2018
At yde faglig erhvervsuddannelse for at opdrage og udvikle de praktiske færdigheder, der kræves for en karriere i musikalsk teater.

SOAS University of London

BA International Management og South East Asian Studies (Undervises i Singapore) (2019 entry)

December 4, 2018
Dette program giver eleverne mulighed for at få en stærk grundforbindelse i business management teorier, samt drage på SOAS 'ekspertviden om den historiske og kulturelle kontekst i Sydøstasien.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Bachelor of Arts (BA)?