close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mange bachelor universitetsstuderende forfølge en Bachelor of Arts (BA) grad. I programmet, de studerende vælge en stor og tage kurser vedrørende det samtidig med at udforske liberale kunst emner i samfundsvidenskab og humaniora. En BA tager normalt tre til fire år at gennemføre og giver de studerende med værdifulde færdigheder og viden, som er afgørende for en succesfuld karriere. Hvad… Læs mere

Mange bachelor universitetsstuderende forfølge en Bachelor of Arts (BA) grad. I programmet, de studerende vælge en stor og tage kurser vedrørende det samtidig med at udforske liberale kunst emner i samfundsvidenskab og humaniora. En BA tager normalt tre til fire år at gennemføre og giver de studerende med værdifulde færdigheder og viden, som er afgørende for en succesfuld karriere.

Hvad er en BA i økologi? I løbet af deres tid i dette program, vil de studerende blive givet en dybdegående kig på økosystemer og økologi. Afhængigt af programmet, kan placeres fokus på bevarelse og de processer, der træffes for at opretholde specifikke systemer på Jorden. Nogle emner kan omfatte evolution, plantebiologi, dyrs adfærd og marinbiologi. Gennem hands-on erfaringer og forelæsning-baserede kurser, kan de studerende få mulighed for at blive eksperter i bevaring biologi og økologi.

Der er mange grunde til at tjene en BA i økologi.For eksempel, at en arbejdsgiver, der kræver arbejdstagere har en dyb viden om økologiske principper og praksis vil se studerendes legitimationsoplysninger og ved, at han eller hun er parat til at arbejde for virksomheden. Ud på at udvide beskæftigelsesmulighederne, en BA i Økologi giver de studerende de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at gå videre til ph.d.-skole, hvis de ønsker.

Kollegium udgifter kan variere fra universitet til universitet. De kan også variere afhængigt af placering og den specifikke program, der tilbydes. Det er en god ide at kontakte optagelse kontor af dine foretrukne skole til bedre at forstå de involverede omkostninger og til at beslutte, om programmet vil opfylde dine behov.

Kandidater med en BA i Økologi bliver berettiget til en bred vifte af givende karriere muligheder i området. Disse fagfolk kan findes arbejde for regeringen, i uddannelse, for private virksomheder eller til non-profit organisationer.Nogle stillingsbetegnelser som indehaves af kandidater kan omfatte forskning tekniker, miljøkonsulent, forstmand eller dyreliv biolog. I hver af disse positioner, vil kandidater være i stand til at vise deres usædvanlige viden og færdigheder i økologi.

For både lokale og internationale studerende, mange institutioner tilbyder online grader og kurser. Dette giver eleverne mulighed for at have den fleksibilitet, de behøver. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.  

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
College of the Atlantic
Bar Harbor , USA

Alle COA-studerende studerer menneskelig økologi, undersøgelsen af forholdet mellem mennesker og deres omgivelser.

Alle COA-studerende studerer menneskelig økologi, undersøgelsen af forholdet mellem mennesker og deres omgivelser. -
BA
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Alaska Pacific University
Anchorage , USA

Alaska Native Governance-programmet (ANGov) er beregnet til fremtidige ledere i Alaska. Din undersøgelse begynder med seminarer med fokus på Alaska-indfødte kulturer, historie ... +

Alaska Native Governance-programmet (ANGov) er beregnet til fremtidige ledere i Alaska. Din undersøgelse begynder med seminarer med fokus på Alaska-indfødte kulturer, historier og de forskellige styringssystemer, gennem hvilke Alaska-indfødte oplevelser formes. -
BA
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her