close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Bacheloruddannelser, nogle gange kaldet baccalaureate grader, tildeles til bacheloruddannelser på et college eller universitet og typisk tager tre til syv år at fuldføre. En Bachelor of Arts-grad kan fokusere på en række forskellige fag inden for liberal kunst eller videnskab. Nogle potentielle studerende kan måske undre sig over, hvad der er en bachelor i bæredygtig udvikling? Fokus på… Læs mere

Bacheloruddannelser, nogle gange kaldet baccalaureate grader, tildeles til bacheloruddannelser på et college eller universitet og typisk tager tre til syv år at fuldføre. En Bachelor of Arts-grad kan fokusere på en række forskellige fag inden for liberal kunst eller videnskab.

Nogle potentielle studerende kan måske undre sig over, hvad der er en bachelor i bæredygtig udvikling? Fokus på bevarelse, økologi og biodiversitet er bæredygtig udvikling en gren af ​​jordvidenskab og miljøstudier. Dette tværfaglige område kan kombinere politisk beslutningstagning, ressourceforvaltning og miljøøkonomi for at finde eller perfekte måder at opretholde livet på jorden. Programmer omfatter ofte en kombination af obligatoriske og valgfrie kurser, sammen med feltarbejde, der giver eleverne mulighed for at skræddersy deres studier for at specialisere sig i et specifikt område med bæredygtig udviklingsarbejde.

Kandidater med en bachelor i bæredygtig udvikling kan bygge færdigheder i at arbejde som medlem af et team og i projektledelse, hvilket kan være nyttigt i samarbejde med kolleger for at fuldføre projekter og få resultater. Derudover kan færdigheder i at inkorporere flere perspektiver være nyttige i fremtidige beslutninger.

Udgifterne til en bachelorgrad kan variere betydeligt afhængigt af institutionen og længden af ​​undersøgelsen samt andre faktorer. Når man overvejer en Bachelor of Arts-grad, er det en fordel at undersøge omkostningerne ved institutioner og programmer for at finde en god pasform.

Karriere i bæredygtig udvikling er rigelige og varierede. Den tværfaglige karakter af bæredygtig udvikling gør dem med en grad værdifuld i erhverv i erhvervslivet, regeringen og nonprofit arbejde. Karriere som bæredygtighed eller energieffektivanalytiker er en klar pasform, selv om andre muligheder som driftsleder og projektingeniør også udnytter de færdigheder og viden, der opnås gennem kurser inden for bæredygtig udvikling.

Bachelor of Arts i Bæredygtig Udvikling programmer er tilgængelige over hele verden. Afhængigt af din tidsplan og beliggenhed kan enten personlige eller online kurser være en god pasform. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Institutionen tager føringen på tværs af Afrika i den fjerde industrielle revolution Tænkning, genintegrering af fremtiden for alle discipliner 4IR er den næste bølge af indus ... +

Institutionen tager føringen på tværs af Afrika i den fjerde industrielle revolution Tænkning, genintegrering af fremtiden for alle discipliner 4IR er den næste bølge af industrialisering, som vi er nødt til at forstå og forme for at opbygge fremtiden for dette land - og det Afrikanske kontinent - så rigtigt fortjener. 4IR handler ikke kun om robotik og automatisering; det handler om samfundets fremgang for at styrke mennesker og løfte generationer. -
BA
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her