Filter
BA
Demokratiske Republik Congo Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Demokratiske Republik Congo tilbyder bachelorer programmer.

Studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse og forberede sig på en karriere, vil ofte forfølge en Bachelor of Arts (BA). Kan findes programmer på skoler over hele verden og er normalt optjent i omkring fire år.

Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til det land hjem, og fransk er den mest almindelige af de 242 talte sprog.

Universiteter for bachelorgrad i Demokratiske Republik Congo. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Demokratiske Republik Congo her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Demokratiske Republik Congo
Studietype
Hastighed
L’Université Catholique Du Congo

Bygget af National bispekonference Congo i juli 2009, Det Naturvidenskabelige Statskundskab har til formål at fremme en dybtgående undervisning og stringent forskning i s ... [+]

Bygget af National bispekonference Congo i juli 2009, Fakultet for statskundskab har til hensigt at fremme en dybtgående undervisning og stringent forskning i statskundskab. Det har også til hensigt at bidrage til advent og udviklingspolitik baseret på erfaringer fra folk.

Fakultetet for Statskundskab er såkaldte at træne politologer at fremme og støtte ønskerne fra de mennesker mod etablering af god politisk regeringsførelse. Studerende er uddannet i disse videnskaber skal harmonisere den akademiske og professionelle modning med dannelsen af ​​moralske og religiøse principper og introduktion til sociale Kirkens lære. Studieordningen og inkludere en passende etisk dannelse og give dem mulighed for at tage kurser i katolsk doktrin.... [-]

Demokratiske Republik Congo Kinshasa
September 2019
Fransk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk