Filter
BA
Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Arts (BA) er en grad belønnes for studerende, der afslutter en bachelor-program, der typisk varer fire år. Denne type grad kan være fokuseret på de videnskaber, liberale kunst, eller en blanding af de to. 

Som det datalogiske fagområde blev mere og mere udbredt, mange havde deres tvivl, at dette fagområde ville fortsætte. Det var først i 1950'erne, at datalogi begyndte at blive observeret som en legitim videnskab blandt akademikere. Det er takket være IBM mærke, at dette blev en del af de vigtigste-stream kultur.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Datalogi, Fjernundervisning

Upper Iowa University

Software Engineering (SE) beskæftiger sig med udvikling og vedligeholdelse af software systemer, der opfører sig pålideligt og effektivt, er overkommelige for at udvikle ... [+]

Hvorfor studere Software Engineering?

Software Engineering (SE) beskæftiger sig med udvikling og vedligeholdelse af software systemer, der opfører sig pålideligt og effektivt, er overkommelige for at udvikle og vedligeholde og opfylde alle de krav, kunderne har defineret for dem. SE er vigtigt på grund af indvirkningen på organisationer og samfund via udvikling af forskellige software systemer og software rolle i sikkerhedskritiske applikationer. SE integrerer væsentlig matematik, datalogi og praksis, hvis oprindelse er i teknik.

SE elever lærer at vurdere kundebehov og opbygge software, der er virkelig nyttigt og brugbar af kunden og opfylder alle de definerede krav. De store fokuserer på softwareudvikling, verifikation, validering, proces og kvalitet. Fokusområder omfatter: visualisering og grafik og informatik.... [-]

USA Fayette
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) forretnings - og computerprogram vil give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at hjælpe dig med at tage det næste t ... [+]

Kursusoversigt

Arden University 's online BA (Hons) forretnings - og computerprogram vil give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at hjælpe dig med at tage det næste trin i din karriere. Denne BA (Hons) erhvervs- og computergrad vil hjælpe dig med at udvikle en forståelse af væsentlig forretningspraksis med fokus på indflydelse fra forretnings- og computerkoncepter til at nå en virksomheds strategiske mål.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle din forretnings- og IT-viden omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program giver dig de færdigheder, der er nødvendige for at blive et aktiv for enhver virksomhed og hjælpe med at bringe dig nærmere dine karrieremål.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk