Filter
BA
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Arts (BA) er en grad fortjent af mange universitetsstuderende. I dette program, de studerende tage kurser vedrørende deres valgte større i tillæg til en række liberale kunst kurser. De vil få mulighed for at udvide deres horisont i mange forskellige emner. En BA grad tager normalt tre til fire år at færdiggøre og giver de studerende med værdifulde færdigheder og viden.

Hvad er en BA i Energi? I dette program, kan eleverne blive givet en grundig uddannelse af energi og bæredygtighed. Afhængigt af skolen, kan placeres fokus på emner som bæredygtighed ledelse, nationale og internationale energipolitik analyse eller energisikkerhed. Nogle væsentlige færdigheder, som de studerende kan modtage omfatte analytiske, problemløsning og kommunikationsevner. De kan også få mulighed for at få en omfattende viden om energiindustrien, globale perspektiver og bæredygtighed etik.

Der er mange grunde til at tjene en BA i Energi.For eksempel kan eleverne få en bred vifte af færdigheder og ekspertise, der vil gøre dem meget efterspurgt af arbejdsgiverne. Dette vil tillade flere karrieremuligheder døre, der skal åbnes.

Afhængigt af universitetet, du er interesseret i, og særprogrammet, de tilbyder, vil omkostningerne for at tjene denne grad variere. Kom i kontakt med optagelse kontor til bedre at forstå programmet detaljer og omkostningerne.

Med værdifuld viden, kan kandidater med en BA i Energi opleve mange karrieremuligheder med statslige organer, energi virksomheder, offentlige værker og ikke-statslige organisationer. De kan finde job som bæredygtighed specialister, repræsentanter public relations, udenrigspolitiske analytikere, indenrigspolitiske analytikere og lovgivningsmæssige anliggender koordinatorer. De vil være i stand til at udnytte deres solid forståelse af energi bæredygtighed og politik.

Mange institutioner tilbyder online kurser og grader for udenlandske og lokale studerende både.Det giver dem mulighed for at have den fleksibilitet, de behøver. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Energistudier

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hvad er eftertragtede fremtidige teknologier til at øge energieffektiviteten? Kan vind, vand og sol dækning i tider med energi overgang energibehov på verdensplan? I bach ... [+]

Hvad er eftertragtede fremtidige teknologier til at øge energieffektiviteten? Kan vind, vand og sol dækning i tider med energi overgang energibehov på verdensplan? I bacheloruddannelsen program vedvarende energi, du lærer at give svar på disse spørgsmål ved videnskabeligt baserede, anvendelsesorienteret og tilegne sig grundlæggende forskning færdigheder. Apropos vind, vand og sol: Hvis du ikke kan få nok af det, er du helt rigtigt på College of Stralsund. Med campus på Østersøen, tilbyder vi en unik undersøgelse og fritid oplevelse!

oversigt Program - Vedvarende energi - Bachelor (REB) - Det Electrical Engineering og datalogi Baseline - vinter semester Entré - Åbent optagelse Undersøgelse periode - 7 semestre Credit Points - 210 ECTS Grad - Bachelor of Science (B.Sc.) Foredrag sprog - tysk Forudsætninger generel universitet (gymnasium), eller teknisk skole eller Master grad eller tilsvarende faglig uddannelse eller specialiseret universitet undersøgelse (for mere information om den generelle vejledning) eller adgangskontrol Opsummering ... [-]
Tyskland Schwerin
September 2019
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk