Filter
BA
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der fuldføre et foreskrevet regime af kurser er typisk belønnet med en bachelorgrad. BA, som det også kaldes, er ofte et stort skridt i retning af at få et job i marken eller tilmelde dig studier.
Hvad er en BA i Mad og drikkevarer Studies? Denne bachelorgrad er generelt et program skræddersyet til at vejlede eleverne i en karriere i gæstfrihed. Graden fokus er typisk på de konventioner af industrien og potentielle karrierer på området. Kurserne kan omfatte vin og drikke management, mad undersøgelser omkostningsstyring og opretholde fødevaresikkerheden. Disse er alle væsentlige elementer i at udvikle og opretholde en karriere i food service.
Studerende med en BA i Mad og drikkevarer Studies nyder normalt mange fordele fra deres grad. Ud over muligheden for en højere løn og bedre job, er kandidater ofte kvalificeret til lederstillinger snarere end entry-level job.
Omkostningerne ved en BA i Mad og drikkevarer Studies kan afhænge af, hvor du går i skole og en række andre faktorer. Hvis du er interesseret i at få et nøjagtigt estimat, skal du nå ud til indlæggelser kontor på skolen, du er interesseret i.
En BA i Mad og drikkevarer Studies kan åbne en verden af ​​muligheder for en karriere i restaurationsbranchen. En af de mest populære positioner forfølges af kandidater er restaurant manager, men andre muligheder omfatter køkken manager, restauranteur, gæstfrihed manager og banket vejleder. Ligegyldigt hvad karrierevej du vælger at forfølge, kan en BA i Mad og drikkevarer Studies normalt give den viden og ekspertise, du behøver for at lykkes.
Der er mange muligheder for at tjene din BA i Mad og drikkevarer Studier, herunder muligheden for online undersøgelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

8 Resultater i Fødevarestudier

Synergy University Dubai

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse ... [+]

ba hotel og restaurant management

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse og praktiske færdigheder, der studerer i et af de førende globale turisme hotspots - Dubai, da det er vært for mere end 15 millioner turister årligt.

PROGRAM DETALJER

Varighed: 4 år (8 semestre)

Leveringsform: Fem gange om ugen, hverdage (dagtid)

Adgangskriterier

Den minimale akademiske adgangskrav til optagelse på Synergy University Dubai Campus afhænger af typen af ​​gymnasium, du har fulgt. Minimumskravene baseret på de mest almindelige high school-systemer er beskrevet nedenfor:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Delaware

Som et hotel, restaurant og institutionel forvaltning (HRIM) studerende, vil du indtaster en branche, hvor muligheder bugne. Gæstfrihed industri er en af ​​verdens størst ... [+]

BLIV GÆSTFRIHED LEADER i dit community og DEREFTER Som et hotel, restaurant og institutionel forvaltning (HRIM) studerende, vil du indtaster en branche, hvor muligheder bugne. Gæstfrihed industri er en af ​​verdens største arbejdsgivere, der tilbyder enestående beskæftigelsesmuligheder hele verden, uanset om du er interesseret i hotel, food service eller andre gæstfrihed operationer.

Fagområder Restauration forretning Mad og drikke markedsføring finansiering regnskab

karrieremuligheder Hotel General Manager Sales & Marketing Manager Begivenhed & Meeting Planner Mad og drikkevarer Manager restauratør Country Club manager Bryllups planlægger ... [-]
USA Newark
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kendall College

Den Foodservice Management Koncentration giver business-studerende med et solidt fundament i alle områder af foodservice forvaltning og fødevarerelaterede industrier, her ... [+]

BA i Business - Foodservice Management

&nbsp

Den Foodservice Management Koncentration giver business-studerende med et solidt fundament i alle områder af foodservice ledelse og fødevarerelaterede industrier, herunder drift, indkøb, produktion, distribution og service samt forbrugeradfærd.

&nbsp

Koncentrationen er fokuseret på at forberede kandidater til at arbejde for net-baserede, stordrift, såsom kæde og franchise restauranter og cateringfirmaer, samt stor detailhandel og mad levering enheder, pakke, forberede og / eller levering mad til virksomheder såsom skoler , sundhedsfaciliteter og andre kommercielle virksomheder.

&nbsp

... [-]
USA Chicago Australien Sydney Leura  + 1 Mere
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Kendall College

Denne traditionelle fireårige program giver de studerende med flest muligheder i det kulinariske område.Eleverne begynder med det grundlæggende, efterfulgt af avancerede ... [+]

Bachelor of Arts i Culinary Arts

Denne traditionelle fireårige program giver de studerende med flest muligheder i det kulinariske område. Eleverne begynder med det grundlæggende, efterfulgt af avancerede færdigheder, praktisk restaurant erfaring og dybdegående undersøgelse af køkkener i verden. Og for at fremme elevernes iværksætterånd, vil de lære at planlægge, bygge, fremme, drive og opretholde et blomstrende fødevare-relaterede virksomhed samtidig få den nødvendige sprog, matematik, computer og kommunikationsevner er nødvendige for succes.Studerende vil få solide kulinariske færdigheder såvel som en stærk business fundament gennem:

• Madlavning færdigheder og teknikker, både grundlæggende og avanceret, der forbereder kandidater til bøde-spisning køkkener og andre foodservice operationer ... [-]

USA Chicago Australien Sydney Leura  + 1 Mere
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Kendall College

Restauranten og Foodservice Management koncentration kursusaktiviteter centre rundt om rentabilitet, markedsføring og udvikling af mad og drikke operationer. ... [+]

BA i Hospitality Management (Restaurant og Foodservice Management)

Restaurant ejerskab eller ledelse kræver en fin balance af æstetiske og forretningsmæssige kompetencer. I denne koncentration, vil du udforske gældende emner som koncept restauranter, særlige begivenheder og fine dining. Restauranten og Foodservice Management koncentration kursusaktiviteter centre rundt om rentabilitet, markedsføring og udvikling af mad og drikke operationer. Kandidater gå videre til lederstillinger i hoteller, gourmetrestaurant og franchise restauranter, institutionelle rammer, on- og off-site catering, og mere. Kursus Sampling:

Vin, spiritus og fødevarer Affinitie s - Underviser hvor... [-]
USA Chicago Australien Sydney Leura  + 1 Mere
September 2020
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mediterranean College, Athens

Kurset har til formål at give kok ... [+]

Det første universitetsprogram inden for kulinarisk kunst, der nogensinde tilbydes i Grækenland , udelukkende ved Middelhavskolen.Grad udstedt af University of Derby rangeret nr. 6 i Storbritannien for turisme og gæstfrihed studier (Guardian University Guide 2017).Inkluderer ikke skriftlige eksamener men anvendt kursusarbejde, præsentationer og projekter.Omfatter workshops, master-klasser og field trips.Fleksibel levering for at lette deltagelse af fagfolk og medarbejdere i sommersæsonen.Betalt praktikophold i kollegiets netværk af gæstfrihed og fødevarevirksomheder.Ledende til højtbetalt job , chefchef eller patissierstillinger og internationale karrieremuligheder .

Kurset har til formål at give kok... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Græsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMI International Management Institute Switzerland

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK. ... [+]

ICI's Undergraduate-programmer i International Culinary Arts er valideret af Oxford Brookes University i Storbritannien. Den personlige opmærksomhed, du modtager hos ICI, giver dig mulighed for at perfektere dine kulinariske evner fra første trin til det sidste i god spisning. Dagens industri kræver individualitet - vores små klassestørrelser gør det muligt for vores fremtidige kokke at udvikle deres egen flair og kreativitet. Vi giver dig mulighed for at dyrke din egen stil, samtidig med at du sikrer, at du har den højeste kvalitet, der understøtter dine drømme.

Krav til optagelse.

Mindste 18 år.IMI-certifikat / gymnasium / IB / A-niveauer eller tilsvarendeFærdighed i engelsk: 5.0 IELTS eller tilsvarende.... [-]
Schweiz Lucerne
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
American European Education

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management tilbydes af TASTE Culinary Business Academy i et samarbejde med Manchester Metropolitan University. At være succesful ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management tilbydes af TASTE Culinary Business Academy i et samarbejde med Manchester Metropolitan University.

At være succesfuld i gastronomi kræver et højt niveau af kulinarisk færdighed og bevidsthed om erhvervslivets indsigt fra et individ. Kvalifikationen giver mulighed for at udvikle din passion for mad og kulinarisk kunst, samtidig med at den studerende bliver opmærksom på kravene til succesfulde forretnings- og iværksætterambitioner.

Kulinariske færdigheder er udviklet fra madlavning til skabelse, mens mastering hvert niveau kræves for at blive en professionel kok.

Forretningsindsigt udvikles gennem eksponering for forretningspraksis, ledelse og finansiel planlægning.... [-]

Rumænien Brasov
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk