Filter
BA
Grækenland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA er en bachelor 's grad fra universiteter og institutioner rundt om i verden for studerende, der tilmelder i kurser og studere bestemte emner såsom humaniora eller naturvidenskab. Optjening en BA tager tre eller fire år i de fleste tilfælde.

Grækenland udviklede deres uddannelsessystem med videregående uddannelse på toppen. Over 40% af alle grækere lever i Athen, og der er også her, de bedste muligheder for at forfølge en højere uddannelse er. Omkranset af Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet, Grækenland er en turist perle med en af ​​verdens 's fantastiske strande.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Fødevarestudier, Grækenland

Grader
Sted
Grækenland
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Mediterranean College, Athens

Kurset har til formål at give kok ... [+]

Det første universitetsprogram inden for kulinarisk kunst, der nogensinde tilbydes i Grækenland , udelukkende ved Middelhavskolen.Grad udstedt af University of Derby rangeret nr. 6 i Storbritannien for turisme og gæstfrihed studier (Guardian University Guide 2017).Inkluderer ikke skriftlige eksamener men anvendt kursusarbejde, præsentationer og projekter.Omfatter workshops, master-klasser og field trips.Fleksibel levering for at lette deltagelse af fagfolk og medarbejdere i sommersæsonen.Betalt praktikophold i kollegiets netværk af gæstfrihed og fødevarevirksomheder.Ledende til højtbetalt job , chefchef eller patissierstillinger og internationale karrieremuligheder .

Kurset har til formål at give kok... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Græsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk