$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA står for en Bachelor of Arts. Dette bachelor-grad kan tages i en række karriere fokuserer, og det består af liberale kunst klasser samt specialiserede kurser, der forbereder de studerende til et job. Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de fysiologiske aspekter. De studerer den tidligere… Læs mere

En BA står for en Bachelor of Arts. Dette bachelor-grad kan tages i en række karriere fokuserer, og det består af liberale kunst klasser samt specialiserede kurser, der forbereder de studerende til et job.

Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de fysiologiske aspekter. De studerer den tidligere typisk har potentiale til at coache eller bestyrer professionelle idrætsorganisationer mens sidstnævnte støtte fysisk træning.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Kölns er den 4. største i Tyskland med en befolkning på over 1 million mennesker. Det er et større byområde i staten Nordrhein-Westfalen. Som hjemsted for omkring 72.000 studerende har Køln mange gymnasier og universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyskland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Die Deutsche Sporthochschule Köln
Köln, Tyskland

Som en reaktion på de intense transformationsprocesser inden for grene af sport, medier og kommunikation tilbyder det tyske sportsuniversitet et landsdækkende unikt universite ... +

Som en reaktion på de intense transformationsprocesser inden for grene af sport, medier og kommunikation tilbyder det tyske sportsuniversitet et landsdækkende unikt universitetsstudieprogram i BA sportjournalistik. Dette er fokuseret på områderne journalistik, mediepraksis, sportspraksis og kommunikationsvidenskabelige studier. -
BA