Filter
BA
Letland Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Arts (BA) er en grad, der gives til studerende, der fuldføre en tre eller fire års program på et universitet eller en anden uddannelsesinstitution. Det hædrer fokuseret undersøgelse og specialiseret viden om et emne.

Journalistik handler om at skrive og kommunikere historier og aktuelle begivenheder og analysere tidligere begivenheder for at hjælpe enkeltpersoner bedre at forstå fortiden, nutiden, og den potentielle fremtidige verden. Journalister arbejde for at samle de faktiske omstændigheder en hændelse og derefter videregive disse oplysninger til deres læsere, seere og abonnenter.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Letland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Ventspils University of Applied Sciences

Forbered de interkulturelle kommunikationsspecialister med fremmedsprogsfærdigheder til arbejdet i EU-institutioner og andre internationale organisationer; ... [+]

Anvend her for at udforske dine globale karrieremuligheder!

Du vil blive kvalificeret ekspert på international kommunikation til internationale forretningsenheder, organisationer, statslige og EU-institutioner med fremragende fremmedsprogskendskab.

Vi tilbyder attraktive studier i et dynamisk undervisningsmiljø skræddersyet til globale økonomiske, kulturelle og sociale behov og nyeste trends.

Mulighed for at lære tre sprog: lettisk, russisk, tysk, fransk eller spansk!

Krav til optagelse: Generel sekundær eller erhvervsuddannelse

KurserAspekter af interkulturel kommunikationIntroduktion til Inter... [-]
Letland Ventspils
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk