Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad. Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltperso… Læs mere

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Gloucester er hjemsted for en af ​​fire campusser i University of Gloucestershire. Det Naturvidenskabelige Applied Sciences er placeret der siden 2002. Karakteristisk for England, er Gloucester kendt i mange kirker og en katedral bygget af biskop John Hooper.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 

University of Gloucestershire
Gloucester, Det Forenede Kongerige

Undersøgelse stil Samt en blanding af forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og præsentationer, vil du arbejde på levende markedsføring udfordringer, der forbinder produkter, ... +

Undersøgelse stil Samt en blanding af forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og præsentationer, vil du arbejde på levende markedsføring udfordringer, der forbinder produkter, tjenester og mærker til kunderne. Karriere Leder af kreativ kommunikationschef Industri Links -
BA
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
Engelsk
på universitet
 

University of Gloucestershire
Gloucester, Det Forenede Kongerige

Management konsulent Marketing Manager Salgschef Global organisation leder Industri Links

Management konsulent Marketing Manager Salgschef Global organisation leder Industri Links -
BA
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here