$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad, der kan optjenes ved private gymnasier eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser, der forberede folk til en karriere i deres område af undersøgelsen. Musikteater falder under kategorien scenekunst, ved hjælp af musik og bevægelse for at hjælpe med at formidle en historie. Klasser kan undervise produk… Læs mere

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad, der kan optjenes ved private gymnasier eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser, der forberede folk til en karriere i deres område af undersøgelsen.

Musikteater falder under kategorien scenekunst, ved hjælp af musik og bevægelse for at hjælpe med at formidle en historie. Klasser kan undervise produktionsteori og slutresultatene udføres typisk på scenen for at nyde et levende publikum.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Penryn er en by i Cornwall med 62 hundrede indbyggere, men det er en af ​​de ældste byer, og disse lande har endda optrådt i Domesday Book. Det er en del af Combined universiteter i Cornwall projekt.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Falmouth University
Penryn, Det Forenede Kongerige

Ved at kombinere træning i skuespil, sang og dans vil denne praksisledede grad give dig mulighed for en karriere inden for musikteater. Du udvikler præstationsevner på alle tr ... +

Ved at kombinere træning i skuespil, sang og dans vil denne praksisledede grad give dig mulighed for en karriere inden for musikteater. Du udvikler præstationsevner på alle tre områder, mens du engagerer dig i traditionelle, nuværende og fremtidige former, herunder digitale teknologier. Du får dine evner til at vokse gennem teknikundervisning, øvelser, scenearbejde og projektprøvninger af klassiske og moderne musicals. Dans og sangsessioner sidder sammen med individuelle tutorials, workshops for faglig udvikling og offentlige forestillinger, der hjælper dig med at blive en meget alsidig og industriklar kunstner. -
BA
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet