$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad. Musik programmer tilbyder de studerende mulighed for at forfølge en bred vifte af emner, fra musikteori til koncert. Uanset om teknisk dygtige eller fagligt nysgerrig, m… Læs mere

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Musik programmer tilbyder de studerende mulighed for at forfølge en bred vifte af emner, fra musikteori til koncert. Uanset om teknisk dygtige eller fagligt nysgerrig, musik undersøgelser giver en engagerende tilgang til en større forståelse af kunst.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

The City of Abilene, Texas har 5 meget anerkendte universiteter eller højere læreanstalter, at man kan deltage for deres master-eller bachelorgrad. Den Abilene Christian University har det højeste antal tilmeldinger efterfulgt af amerikansk Handelsskolen, Hardin-Simmons University, McMurry University og Texas State Technical College hhv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Hardin-Simmons University
Abilene, USA

Bachelor of Arts in Music er en liberal arts grad for studerende, der søger en bredde af viden og erfaring. Studerende, der forfølger denne grad, vil have en mindreårig i et a ... +

Bachelor of Arts in Music er en liberal arts grad for studerende, der søger en bredde af viden og erfaring. Studerende, der forfølger denne grad, vil have en mindreårig i et andet område samt studere på et fremmedsprog. Denne grad er for de studerende, der nyder den bredere forfølgelse af kunsten og dens anvendelse i kultur i dag. Bachelor of Arts in Music Business er en liberal arts grad for studerende, der søger en bredde af viden og erfaring, herunder forretningsapplikationer og musikledelse. Studerende, der forfølger denne grad, vil ikke have en mindreårig i et andet område, men vil studere et fremmedsprog. Denne grad er for de studerende, der nyder den bredere forfølgelse af kunsten med fokus på musikbranchen og dens anvendelse i kulturen i dag. -
BA
Fuldtid
4 år
Engelsk
18 Jan 2022
på universitet