$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA står for en Bachelor of Arts. Dette bachelor-grad kan tages i en række karriere fokuserer, og det består af liberale kunst klasser samt specialiserede kurser, der forbereder de studerende til et job. Studier i musikken giver en berigende oplevelse i både akademiske og tekniske forfølgelser af musik. Fra musikteori og historie til performance og komposition, musik programmer tilbyder en… Læs mere

En BA står for en Bachelor of Arts. Dette bachelor-grad kan tages i en række karriere fokuserer, og det består af liberale kunst klasser samt specialiserede kurser, der forbereder de studerende til et job.

Studier i musikken giver en berigende oplevelse i både akademiske og tekniske forfølgelser af musik. Fra musikteori og historie til performance og komposition, musik programmer tilbyder en bred vifte af områder, hvorfra man kan studere. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pasadena ligger i Los Angeles County, Californien, USA. Antallet af universiteter og forskningsinstitutter betjene byen. Byen byder på alle de faciliteter en moderne by.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Los Angeles College of Music
Pasadena, USA

The Music Business program på LACM er en liberal arts grad (BA eller AA), der forbereder fagfolk til at tackle udfordringerne i den moderne musikindustri, forståelse indtægtsk ... +

The Music Business program på LACM er en liberal arts grad (BA eller AA), der forbereder fagfolk til at tackle udfordringerne i den moderne musikindustri, forståelse indtægtskilder og muligheder for innovative forretningsmodeller. Det udvikler færdigheder i anvendt erhvervslivet og regnskab, marketing, digital distribution og monetarisering, A & R, forlagsvirksomhed, licenser, musik tilsyn, kunstner management, tour strategier og mere, samtidig med oprettelse af et stærkt fundament i musikalitet. -
BA
Fuldtid
Engelsk
på universitet