$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad. Typisk musik programmer koncentrere sig om de historiske, teoretiske og tekniske aspekter af musik og performance. Et tværfagligt felt, musik er lige så meget for den a… Læs mere

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Typisk musik programmer koncentrere sig om de historiske, teoretiske og tekniske aspekter af musik og performance. Et tværfagligt felt, musik er lige så meget for den ambitiøse akademiske som det er for de håbefulde professionel musiker.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Lehigh University i Bethlehem, PA har den mest tilmeldte studerende til uddannelser hvert år. Det er tæt fulgt af Brødremenighedens College, Albright College og DeSales University.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Moravian University
Betlehem, USA

Musikprogrammet er en integreret del af det pædagogiske og kulturelle miljø ved Moravian University og Lehigh Valley. Vi tilbyder førsteklasses, omfattende og personlige uddan ... +

Musikprogrammet er en integreret del af det pædagogiske og kulturelle miljø ved Moravian University og Lehigh Valley. Vi tilbyder førsteklasses, omfattende og personlige uddannelser inden for musik integreret med liberale kunststudier, så du behøver aldrig stå over for "hvad kan du gøre med en uddannelse i musik?" spørgsmål uden svar. Mange af vores ensembler, koncerter, foredrag og mere er åbne for fakulteter, ansatte, medlemmer af samfundet og studerende fra alle større fag. -
BA
Fuldtid
4 år
Engelsk
03 Jan 2022
på universitet