Filter
BA
Filippinerne Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA er en bachelor 's grad fra universiteter og institutioner rundt om i verden for studerende, der tilmelder i kurser og studere bestemte emner såsom humaniora eller naturvidenskab. Optjening en BA tager tre eller fire år i de fleste tilfælde.

Psykologi er studiet af det menneskelige sind. Psykologer arbejder på hospitaler, klinikker og mental sundhed faciliteter såvel som på akademiske institutioner som lærere eller forskere. Psykolog kan arbejde i snesevis af andre industrier, som viden om menneskelig adfærd er efterspurgt overalt.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MA
Andre studiemuligheder Asien

1 Resultater i Psykologi, Filippinerne

Grader
Sted
Filippinerne
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MA
Mapúa Institute of Technology

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologien ... [+]

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologi, som også kan anvendes som forberedelse til yderligere undersøgelser og uddannelse i særlige specialer i psykologi eller andre erhverv, såsom uddannelse, jura og business management. Programmet er designet til effektivt at forberede de studerende i at ansætte systematiske metoder til undersøgelse i studiet af menneskelig adfærd. Det sigter mod at udvikle kompetencer inden for forskning og praksis med særlig vægt på anvendelse af psykologi i forskellige relevante indstillinger.

Med yderligere specialiseret uddannelse, kan kandidater fra dette program forfølge karriereveje i vigtige sektorer af samfundet, såsom den hjælpende erhverv (psykoterapi, medicin), uddannelse (undervisning, forskning), erhvervslivet og offentlige institutioner (udvælgelse af menneskelige ressourcer, uddannelse og udvikling), og civilsamfundet (samfunds udvikling).... [-]

Filippinerne Manila
November 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk