Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Psykologi

En BA er en bachelor 's grad fra universiteter og institutioner rundt om i verden for studerende, der tilmelder i kurser og studere bestemte emner såsom humaniora eller naturvidenskab. Optjening en BA tager tre eller fire år i de fleste tilfælde.

Psykologi er studiet af det menneskelige sind. Psykologer arbejder på hospitaler, klinikker og mental sundhed faciliteter såvel som på akademiske institutioner som lærere eller forskere. Psykolog kan arbejde i snesevis af andre industrier, som viden om menneskelig adfærd er efterspurgt overalt.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor of Arts i psykologi

Mapúa Institute of Technology
på universitet Fuldtid November 2018 Filippinerne Manila

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologien [+]

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologi, som også kan anvendes som forberedelse til yderligere undersøgelser og uddannelse i særlige specialer i psykologi eller andre erhverv, såsom uddannelse, jura og business management. Programmet er designet til effektivt at forberede de studerende i at ansætte systematiske metoder til undersøgelse i studiet af menneskelig adfærd. Det sigter mod at udvikle kompetencer inden for forskning og praksis med særlig vægt på anvendelse af psykologi i forskellige relevante indstillinger.

Med yderligere specialiseret uddannelse, kan kandidater fra dette program forfølge karriereveje i vigtige sektorer af samfundet, såsom den hjælpende erhverv (psykoterapi, medicin), uddannelse (undervisning, forskning), erhvervslivet og offentlige institutioner (udvælgelse af menneskelige ressourcer, uddannelse og udvikling), og civilsamfundet (samfunds udvikling).... [-]