Filter
BA
Afghanistan Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en populær bachelor-grad, der giver uddannelsen er nødvendig for mange typer af karrierer. En BA forbereder også de studerende til avancerede stier studier, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Samfundsfag fokuserer på studiet af sociale relationer og det menneskelige samfund. Kurser inden for samfundsvidenskab forberede eleverne på et stort antal karrierer, der beskæftiger sig med mennesker eller systemer i offentlige, private og nonprofit sektorer.

Højere uddannelse i Afghanistan er yderst værdsat. Amtet har en ledelse projekt for højere uddannelse, som sigter mod at fremme internationalt partnerskab i uddannelse og forskning. Der er også forskellige centre, der har været USAs primære videnskabelige og kulturelle forbindelser med Afghanistan. Ikke-statsborgere studere landets geografi og kultur meget let.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Results in Samfundsvidenskab, Afghanistan

Grader
Sted
Afghanistan
Studietype
Hastighed
American University of Afghanistan

Instituttet tilbyder kurser, der introducerer eleverne til både intellektuelt indhold og forskningsmetoder politisk undersøgelse.Den Statskundskab Administration grad bes ... [+]

Bachelor of Arts i statskundskab og offentlig administration

&nbsp

Instituttet tilbyder kurser, der introducerer eleverne til både intellektuelt indhold og forskningsmetoder politisk undersøgelse. Den Statskundskab Administration grad består af en mangfoldig pensum i de disciplinære delområder af internationale forbindelser, komparativ politik og Afghanistan regering og Politik samt en oversigt over den offentlige administration, der er designet til at forberede eleverne til at forstå og vurdere politik. Valgfag i allierede discipliner, herunder antropologi, sociologi, historie, engelsk, Økonomi og Retlige Studier giver de studerende mulighed for at analysere de politiske begreber og problemstillinger fra prisme beslægtede områder.Department Mission Statement Institut for Statskundskab og lov er dedikeret til akademisk ekspertise i den liberale kunst tradition. Overensstemmelse med den overordnede mission American University of Afghanistan, Institut bestræber sig på at bibringe eleverne intellektuelle nysgerrighed og værktøjer til at vurdere og analysere komplekse problemer.Gradsbeskrivelse Institut for Statskundskab og lov giver de studerende med følgende grad muligheder: ... [-]

Afghanistan Kabul
February 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk