Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Samfundsvidenskab

En Bachelor of Arts (BA) er en grad belønnes for studerende, der afslutter en bachelor-program, der typisk varer fire år. Denne type grad kan være fokuseret på de videnskaber, liberale kunst, eller en blanding af de to. 

Kurser i samfundsvidenskaben forbereder eleverne til at engagere sig i det menneskelige samfund. Gennem kurser som økonomi, statsvidenskab, antropologi, sociologi, historie og psykologi kan eleverne få en bedre forståelse af, hvordan verden omkring dem fungerer.

Afghanistan (der bogstaveligt betyder delstaten den afghanske) er et bjergrigt indlandsstat beliggende i det centrale Asien. Det har en historie og kultur, der går tilbage over 5000 år.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor of Arts i statskundskab og offentlig administration

American University of Afghanistan
på universitet Fuldtid January 2019 Afghanistan Kabul

Instituttet tilbyder kurser, der introducerer eleverne til både intellektuelt indhold og forskningsmetoder politisk undersøgelse.Den Statskundskab Administration grad består af en [+]

Bachelor of Arts i statskundskab og offentlig administration

&nbsp

Instituttet tilbyder kurser, der introducerer eleverne til både intellektuelt indhold og forskningsmetoder politisk undersøgelse. Den Statskundskab Administration grad består af en mangfoldig pensum i de disciplinære delområder af internationale forbindelser, komparativ politik og Afghanistan regering og Politik samt en oversigt over den offentlige administration, der er designet til at forberede eleverne til at forstå og vurdere politik. Valgfag i allierede discipliner, herunder antropologi, sociologi, historie, engelsk, Økonomi og Retlige Studier giver de studerende mulighed for at analysere de politiske begreber og problemstillinger fra prisme beslægtede områder.Department Mission Statement Institut for Statskundskab og lov er dedikeret til akademisk ekspertise i den liberale kunst tradition. Overensstemmelse med den overordnede mission American University of Afghanistan, Institut bestræber sig på at bibringe eleverne intellektuelle nysgerrighed og værktøjer til at vurdere og analysere komplekse problemer.Gradsbeskrivelse Institut for Statskundskab og lov giver de studerende med følgende grad muligheder: ... [-]