Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Samfundsvidenskab

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad, der kan optjenes ved private gymnasier eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser, der forberede folk til en karriere i deres område af undersøgelsen.

Kurser i samfundsvidenskaben forbereder eleverne til at engagere sig i det menneskelige samfund. Gennem kurser som økonomi, statsvidenskab, antropologi, sociologi, historie og psykologi kan eleverne få en bedre forståelse af, hvordan verden omkring dem fungerer.

Ghana, kendt som Republikken Ghana, er en suveræn stat beliggende på Guineabugten og Atlanterhavet i vest Africas

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

BA i International Relations

Webster University - Ghana Campus
på universitet Fuldtid August 2019 Ghana Accra

En bachelorgrad i International Relations forbereder dig til at træffe effektive beslutninger i en forbundet verden, øger din globale perspektiv og øger din mulighed for at studere andre kulturer. [+]

BA i International Relations

Som borger i verden, er du forbundet med markeder, politik og kultur som aldrig før. En bachelorgrad i International Relations fra Webster University forbereder dig til at træffe effektive beslutninger i en forbundet verden, øger din globale perspektiv og øger din mulighed for at studere andre kulturer.

Uanset om du tænker på at blive en handel specialist, sprog instruktør, international bank-eller import / eksport-koordinator, vil din grad fra Webster muligt for dig at fokusere på relationer og spændinger mellem kulturer eller lande ved at forbinde spørgsmål, tilgange og viden på nye måder.

Du vil tænke kritisk om centrale problemstillinger på området og udvikle evner inden for politisk bevidsthed, økonomisk forståelse, kulturel kompetence, internationalt samarbejde og globalt medborgerskab. Du vil også være i stand til at identificere de vigtigste aktører og institutioner i internationale relationer og kender deres funktioner. ... [-]