Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Samfundsvidenskab

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad, der kan optjenes ved private gymnasier eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser, der forberede folk til en karriere i deres område af undersøgelsen.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor Of Arts I Medier, Kultur Og Kreativitet

Centennial College
på universitet Fuldtid September 2018 Hongkong Hong Kong

Den "Medier, kultur og kreativitet" Major lægger vægt på studiet af medier, kulturelle og kreative industrier i deres historiske, politiske, økonomiske og sociale kontekst. [+]

Den "Medier, kultur og kreativitet" Major lægger vægt på studiet af medier, kulturelle og kreative industrier i deres historiske, politiske, økonomiske og sociale kontekst. Vi analyserer de kulturelle former er skabt og formidlet af en bred vifte af medier og kreative industrier, og de måder, hvorpå de genlyd i hverdagen, på lokalt, regionalt og internationalt plan. Vi undersøger det bredere system produktion, distribution, forbrug og regulering af de vigtigste kulturelle og kreative industrier, herunder men ikke begrænset til online og elektroniske medier, trykte medier og forlagsvirksomhed, film og video, multimedier og digital underholdning, billedkunst, mode og reklame .

[-]