Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Samfundsvidenskab

Optjening en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk præstation ved at udfylde en række kurser i løbet af tre-fire år. De emner, der studeres for at tjene denne grad varierer meget under disciplinerne de liberale kunst og videnskab.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor of Arts i medier, kultur og kreativitet

Centennial College
på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Denne hovedfokus fokuserer på medier, kulturelle og kreative industrier fra et historisk, politisk, økonomisk og socialt perspektiv. [+]

Denne hovedfokus fokuserer på medier, kulturelle og kreative industrier fra et historisk, politisk, økonomisk og socialt perspektiv. Kurset vil analysere kultur og form for kommunikation, der er bygget af en bred vifte af medier og kreative industrier, og hvordan de resonerer i hverdagen, lokalt, regionalt og internationalt. Kurset vil også undersøge produktion, distribution, forbrug og regulering af mainstream kultur og kreative industrier, herunder online og elektronisk medier, trykte medier og forlag, film og video, multimedie og digital underholdning, billedkunst, mode og reklame.

Kurset gennemgår for øjeblikket revurdering og er underlagt endelig godkendelse [-]