Filter
BA
Filippinerne Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Optjening en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk præstation ved at udfylde en række kurser i løbet af tre-fire år. De emner, der studeres for at tjene denne grad varierer meget under disciplinerne de liberale kunst og videnskab.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

Filippinerne, officielt kendt som Republikken Filippinerne, er en suveræn stat i Sydøstasien i det vestlige Stillehav. Engelsk er et af de officielle sprog i Filippinerne og er en obligatorisk emne i alle skoler.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Samfundsvidenskab, Filippinerne

Grader
Sted
Filippinerne
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Mapúa Institute of Technology

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologien ... [+]

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologi, som også kan anvendes som forberedelse til yderligere undersøgelser og uddannelse i særlige specialer i psykologi eller andre erhverv, såsom uddannelse, jura og business management. Programmet er designet til effektivt at forberede de studerende i at ansætte systematiske metoder til undersøgelse i studiet af menneskelig adfærd. Det sigter mod at udvikle kompetencer inden for forskning og praksis med særlig vægt på anvendelse af psykologi i forskellige relevante indstillinger.

Med yderligere specialiseret uddannelse, kan kandidater fra dette program forfølge karriereveje i vigtige sektorer af samfundet, såsom den hjælpende erhverv (psykoterapi, medicin), uddannelse (undervisning, forskning), erhvervslivet og offentlige institutioner (udvælgelse af menneskelige ressourcer, uddannelse og udvikling), og civilsamfundet (samfunds udvikling).... [-]

Filippinerne Manila
November 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk