Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Samfundsvidenskab

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad, der kan optjenes ved private gymnasier eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser, der forberede folk til en karriere i deres område af undersøgelsen.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor of Arts i psykologi

Mapúa Institute of Technology
på universitet Fuldtid November 2018 Filippinerne Manila

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologien [+]

Dette program sigter mod at give bachelorstuderende med solid grundlæggende fundament på de store områder af psykologi, som også kan anvendes som forberedelse til yderligere undersøgelser og uddannelse i særlige specialer i psykologi eller andre erhverv, såsom uddannelse, jura og business management. Programmet er designet til effektivt at forberede de studerende i at ansætte systematiske metoder til undersøgelse i studiet af menneskelig adfærd. Det sigter mod at udvikle kompetencer inden for forskning og praksis med særlig vægt på anvendelse af psykologi i forskellige relevante indstillinger.

Med yderligere specialiseret uddannelse, kan kandidater fra dette program forfølge karriereveje i vigtige sektorer af samfundet, såsom den hjælpende erhverv (psykoterapi, medicin), uddannelse (undervisning, forskning), erhvervslivet og offentlige institutioner (udvælgelse af menneskelige ressourcer, uddannelse og udvikling), og civilsamfundet (samfunds udvikling).... [-]