BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Arts (BA) er en grad, der gives til studerende, der fuldføre en tre eller fire års program på et universitet eller en anden uddannelsesinstitution. Det hædrer fokuseret undersøgelse og specialiseret viden om et emne.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Oxford er en universitetsby, hjem til den ældste Englands universitet, der er etableret i 1096 eller tidligere (nøjagtig år er ukendt). Et andet universitet stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede, og der er også en islamisk universitet og en uafhængig college.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

3 Resultater i Samfundsvidenskab, Oxford Filter

BA (Hons) sociale og politiske studier

Ruskin College
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Denne grad kursus har til formål at udstyre de studerende med en kritisk forståelse af de centrale begreber, teorier og tilgange understøtte studiet af samfundet og social for ...

Læs mere

BA (Hons) socialt arbejde

Ruskin College
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

BA (Hons) i Socialt Arbejde er anerkendt som en faglig kvalifikation i socialt arbejde ved Sundhed og Omsorg Erhverv Rådet (HCFC), godkendt af College of Social Work (TCSW) og ...

Læs mere

BA (Hons) ungdom og fællesskab arbejde

Ruskin College
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Dette kursus henvender sig til studerende med forudgående erfaring med unge eller samfundet arbejde eller med livserfaring, der har forbedret deres forståelse af disse områder ...

Læs mere