$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres valgte fagområde. Afhængigt af skole og program, kan en BA normalt være tjent i tre til fem år. Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannels… Læs mere

En BA (Bachelor of Arts) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres valgte fagområde. Afhængigt af skole og program, kan en BA normalt være tjent i tre til fem år.

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Raindance Film School
London, Det Forenede Kongerige

Raindance Film School Top-Up BA (Hons) i film- og scenekunstpraksis er et etårigt praktisk kursus, der er designet til at give håbefulde og eksisterende film- og scenekunstudø ... +

Raindance Film School Top-Up BA (Hons) i film- og scenekunstpraksis er et etårigt praktisk kursus, der er designet til at give håbefulde og eksisterende film- og scenekunstudøvere mulighed for at udvikle deres eksisterende akademiske eller professionelle erfaring op. til BA-niveau i en valgt Pathway eller Pathways (produktion, instruktion, manuskriptskrivning eller skuespil). Uanset om du er en HND-kandidat, har afsluttet en Foundation Degree eller ønsker at 'konvertere' et niveau 5 professionelt diplom, vil dette kursus udvikle din professionelle praksis, hjælpe med at forberede dig til en karriere i film- og tv-branchen, forbedre din beskæftigelsesegnethed og give en vej til dem, der søger videre efteruddannelse. Ansøgere, der ikke har en anerkendt niveau 5-kvalifikation, men som kan fremlægge dokumentation for mindst 4 års erhvervserfaring, kan også ansøge via Anerkendelse af tidligere erfaringsbaseret læring Pathway . Fleksibel undervisning, der giver dig mulighed for at justere dine lektioner mellem kohorter, for at planlægge omkring dine arbejds-/livsforpligtelser. Rentefri betalingsplaner, så du kan betale, efterhånden som du tjener. Gratis adgang til Raindances berømte, brancheledede signaturkurser til en værdi af over £4.000 Små klassestørrelser med specialiserede undervisere Raindance-medlemskab, som giver dig adgang til eksklusive arrangementer, onlinefora og netværksarrangementer gennem hele forløbet. Du får også adgang til Backstage, det mest betroede internationale navn inden for casting, med over 30.000 projekter, der bliver castet gennem siden hvert år. Gratis adgangskort til Raindance Film-festival til en værdi af over 100 £ om året. Studenterfilmvisning på Raindance Film Festival. Hvor næste gang - hvad kan jeg studere, når jeg afslutter min top-up BA? Efter afslutningen af BA kan kandidater muligvis gå videre til Raindance/DMU MA i filmskabelse samt eksterne postgraduate kurser i emner som: Film Kreativ skrivning Kunst- og filmstudier Filmvidenskab Ydeevne Skuespiller Instruktion -
BA
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet