BACHELORSTUDIES

En BA (Bachelor of Arts) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres valgte fagområde. Afhængigt af skole og program, kan en BA normalt være tjent i tre til fem år.

Specialundervisning er en facet af undervisning, der fokuserer på at levere en passende uddannelse til børn, der kæmper med psykiske, fysiske, følelsesmæssige eller sociale forsinkelser. Særlige lærere skal ofte udfylde faglig uddannelse og modtage certificering i både undervisning og specialundervisning til at arbejde med studerende, der har særlige behov.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

3 Resultater i Specialundervisning, Europa Filter

Bachelor specialundervisning

IUBH Fernstudium
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36 måneder
Tysk
Online

Terapeutiske lærere fremmer og støtter mennesker, der lever under vanskelige forhold og med svækkelser. Start din fjernundervisning i kurativ uddannelse nu!

Læs mere

BA (Hons) Uddannelse, Psykologi og Særlige Uddannelsesbehov

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

BA uddannelse, psykologi og særlige uddannelsesmæssige behov fokuserer på teori, praksis og politik for mainstream og specialundervisning, samt tilbyde en unik mulighed for at ...

Læs mere

BA (Hons) i særlige uddannelsesmæssige behov og handicap

University of Derby
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Udvikle praktiske, faglige og intellektuelle evner til at forberede en fremtid på områder som familieforbindelse, inkluderingsstøtte, undervisningsassistenter, vejledning, vok ...

Læs mere