BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BA (Bachelor of Arts) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres valgte fagområde. Afhængigt af skole og program, kan en BA normalt være tjent i tre til fem år.

De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legitimationsoplysninger. Disse kurser tilbydes på forskellige institutioner i hele verden.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

6 Resultater i Uddannelse, Tyskland Filter

Bachelor of Arts Early Education

Diploma University of Applied Sciences
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Tysk
Online

Bacheloruddannelsen Videnskabsuddannelse - Ledelse og ledelse i Videregående Uddannelse er designet som et fjernundervisningskurs for undervisere samt for alle fagfolk inden f ...

Læs mere

Bachelor specialundervisning

IUBH Fernstudium
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36 måneder
Tysk
Online

Terapeutiske lærere fremmer og støtter mennesker, der lever under vanskelige forhold og med svækkelser. Start din fjernundervisning i kurativ uddannelse nu!

Læs mere

Bachelor of Arts i uddannelse og forfremmelse i barndommen

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Tysk
på universitet

Kurset uddannelse og forfremmelse i barndommen giver dig mulighed for at støtte børn i deres udvikling og at støtte deres uddannelse. De lærer at støtte børn med udviklings- r ...

Læs mere

Bachelor of Arts Børneuddannelse

Diploma University of Applied Sciences
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8 semestre
Tysk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Bachelorprogrammet i børneuddannelse formidler viden inden for sektoren for den tidlige børnehaveuddannelse. Uddannelse og opdragelse i barndommen beskriver centrale opgaver i ...

Læs mere

Bachelor Barndomsuddannelse

IUBH Fernstudium
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36 måneder
Tysk
Online

Fremtiden hører til vores børn. Vær der og hjælp med at forme dem, især i den første og vigtigste fase af deres udvikling.

Læs mere

Bacheloruddannelse til uddannelse, rådgivning og personaleudvikling

IUBH Fernstudium
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36 måneder
Tysk
Online

Livslang læring får stadig større betydning: pædagogiske specialister er nødvendige. Start din fjernundervisningspedagogik nu!

Læs mere