$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse og forberede sig på en karriere, vil ofte forfølge en Bachelor of Arts (BA). Kan findes programmer på skoler over hele verden og er normalt optjent i omkring fire år. I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den enkelte, elle… Læs mere

Studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse og forberede sig på en karriere, vil ofte forfølge en Bachelor of Arts (BA). Kan findes programmer på skoler over hele verden og er normalt optjent i omkring fire år.

I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den enkelte, eller studerende, tror, ​​føler eller handler. Pædagogik er en vigtig begreb i uddannelse, der refererer til den metode i undervisningen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Gainesville er en by rig på historie findes i staten Florida. Det er vært for den ottende største universitet i forhold til indskrivning som er University of Florida. Yderligere 75 offentlige institutioner fuldføre solid uddannelse, herunder også gymnasier rådighed. En bred vifte af programmer udbydes her, herunder musik og teknologi.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Online | MA | PhD
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Florida College of Education
Gainesville, USA

Uddannelsesvidenskab etablerer et fundament af viden om de forskellige sammenhænge med uddannelse, der bruges som en startplade til at drive studerende ind i enhver retning in ... +

Uddannelsesvidenskab etablerer et fundament af viden om de forskellige sammenhænge med uddannelse, der bruges som en startplade til at drive studerende ind i enhver retning inden for uddannelse. Med fire specialiseringsområder eller en mulighed for at opbygge din egen specialisering forbereder dette uddannelse dig på uendelige muligheder. Opret din egen fremtid! -
BA
Engelsk
på universitet