BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Uanset om du søger et job direkte ud af universitet eller ønsker at fortsætte den avancerede studier, kan Bachelor of Arts (BA) grad hjælpe dig med at nå dine mål. Tilbydes i en række discipliner i kunst og videnskab, BA er en af ​​de mest almindelige grader optjent i hele verden og kan i høj grad øge dine færdigheder samt din livsløn.

Hvad er en BA i Environmental Management? Denne grad giver eleverne mulighed for at dykke ned i studiet af de måder, hvorpå naturressourcer kan beskyttes. Miljøledelse typisk fokuserer på bevaring, beskyttelse af levesteder og begrænsning af miljørisici. Denne fagområde ofte tværfaglig, omfattende biologi, økologi, botanik, dyr videnskab, kemi, matematik, statistik og mange andre områder.

En uddannelse i miljøledelse giver eleverne mulighed for at studere en bred vifte af emner, med fokus på at løse nogle af de mest presserende problemer i verden i øjeblikket står overfor.Ikke alene er dette felt intellektuelt berigende, men det giver også en række spændende karriere og graduate-niveau muligheder.

Program omkostninger varierer fra institution til institution. For oplysninger om undervisning og gebyrer af nogen særprogram, er det bedst at kontakte universitetet direkte.

En BA i Environmental Management forbereder de studerende til en række karriere, for eksempel som forskere eller forskere, som miljøforkæmpere eller park rangers, og som undervisere eller miljømæssige politiske beslutningstagere. En bachelorgrad på dette område giver de studerende grundlaget nødvendige for at anvende at opgradere skole til yderligere at undersøge de komplekse udfordringer miljøet. I betragtning af den kritiske karakter af miljøledelse dette felt er af højeste prioritet for mange regeringer, brancher og virksomheder over hele verden.

Mange programmer i dag tilbyder online muligheder for at fuldføre din uddannelse.Fjernundervisning programmer giver de studerende mulighed for at lære fra overalt i verden. Hvis du er interesseret i online-læring, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

2 Resultater i Miljøledelse Filter

BA i miljøstudier

Northeastern Illinois University
BA
22 May 2021
<
Fuldtid
<
4 år
15 Mar 2021
Engelsk
på universitet

Forstå miljøets forviklinger. Miljøundersøgelser er en tværfaglig, problemorienteret hovedvej designet til at give kendskab til og løsninger på miljøproblemer.

Læs mere

Bachelor i miljøledelse

University of the South Pacific USP
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Skolen for Geografi, Jordvidenskab og Miljø (SGESE) tilbyder Bachelor of Arts (Environmental Management) sammen med andre programmer for at give en integreret forståelse af Jo ...

Læs mere