BAcc Hons / BCom Hons i regnskab

Generelt

Program beskrivelse

BAccHons

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af regnskabs-, revisions-, økonomistyrings- og beskatningsprincipper i regnskabs- og forretningsforhold på postgraduate niveau samt at være forberedt på en karriere inden for bogholderi eller videreuddannelse inden for dette felt. Den studerende skal være i stand til at reflektere over deres ledelsesmæssige beslutningsprocesser og applikationer baseret på deres faglige værdier og grundlæggende viden og forståelse af regnskabs-, revisions-, økonomistyrings- og beskatningsprincipper for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af regnskabsyrket .

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en Bachelor of Accounting grad eller en BCom (Accounting) grad akkrediteret af South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) (Ny NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) med et samlet gennemsnit på 55% for tredje års moduler og et underminimum på 55% i Regnskab 300.

Afdelingen kan kræve gennemførelse af et brodannelsesprogram, hvis studerende ikke overholder reglerne for adgang til det specifikke modul. Endelige adgangskrav fastsættes fra tid til anden af afdelingen. Studerende har tilladelse til at gentage Honours-programmet en gang, forudsat at de opnåede et minimumsgennemsnit for det første forsøg, der er sat af instituttet.

BComHons i regnskab

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle og praktiske færdigheder i analyse, fortolkning og anvendelse af avanceret regnskab, styring og kontrol og beskatning. Dette program vil forberede de studerende til at identificere og løse avanceret regnskab, styring og kontrol og beskatning i praksis. Endelig vil dette program forberede de studerende til videre studier inden for regnskab, styring og kontrol og beskatning som videnskab.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en BCom eller et avanceret eksamensbevis og skal have passende kendskab til regnskab, beskatning og regeringsførelse og kontrol på nyt NQF-niveau 7 / gammelt NQF-niveau 6. Afdelingen kan kræve gennemførelse af en brobygning program skal studerende ikke overholde reglerne for adgang til den specifikke modulviden inden for regnskab, beskatning og styring og kontrol. Endelige adgangskrav fastsættes fra tid til anden af afdelingen.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Kontaktoplysninger

Fru Nicolene du Plooy
011 559 3059
nicolenedp@uj.ac.za

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Læs mere

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimer
Johannesburg