BBA (Bachelor Of Business Administration) -UK Universitet

Master Education International- DXB/ SHJ

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BBA (Bachelor Of Business Administration) -UK Universitet

Master Education International- DXB/ SHJ

BBA (Bachelor of Business Administration) udstedt af enten: University of Northampton eller andre muligheder fra Storbritannien (University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller City Vision University fra Kansas USA. [12 måneder].
En kandidat, der har gennemført Level 5 Diploma i Business Management, kan vælge nogen over UK eller USA University muligheder for at supplere BBA program enten ved at rejse til Storbritannien på universitetet campus eller vælge at fuldføre det via Online-tilstand gennem universitetets læringsportal.

Programbane, der leveres af Master Education International
BBA (Bachelor of Business Administration) er et kandidatuddannelsesprogram til at arbejde professionelt, i UAE, som kan gennemføres ved kun at deltage i klasser på fredage og i en tidsramme på 2-2,5 år.
Master Education International er et godkendt center for at levere QALIFI_UK Qualifications & er den eksklusive kommercielle udbyder af City Vision University's Degree-vej til UAE. Følgende er en oversigt over graden stien. BBA-gradsstien
Trin 1: Certificate in Business Management (Level 4) tildelt af QUALIFI- UK * [7-10 måneder) AED9350 samlede studiegebyrer , der betales i månedlige afdrag af AED850.

Trin 2: Diplom i Erhvervsledelse (niveau 5) uddelt af QUALIFI-UK [7-9 måneder] * [7-10 måneder] - AED9350 samlede studiegebyrer, betales i mothly afdrag af AED850 .

Trin 3: Det afsluttende år for BBA (kandidatuddannelsen) kan vælge at gå til top-up enten med et af de nævnte akkrediterede universiteter:

* QUALIFI - UK anerkendes som en tildelende organisation af kvalifikationsregulatorerne for England og Wales. Regulatorerne er kontoret for de kvalifikationer og Eksamen Regulator (Ofqual) i England og den walisiske regering i Wales. City Vision University er akkrediteret og anerkendes af US Department of Education og Rådet for Higher Education Accreditation (CHEA) som et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan. City Vision University er certificeret til at fungere som udbyder af videregående uddannelse af MDHE (Missouri Department of Higher Education). Overførsel af kredit Hvis du mener, at du måske allerede har opnået nogle af kursets læringsresultater gennem tidligere læring, bedes du kontakte din kursusleder og få råd fra koordinatoren for at finde ud af om du kan gøre krav på akkreditering af forudgående læring for en del af dit kursus og måske endda overføre direkte til det afsluttende år af BBA / BS i erhvervsøkonomi . Program funktioner

 • Befordrende læringsmiljø
 • Erfaret fakultet, ekspert inden for deres område <
 • Adgang til Online-systemet giver en komplet støtte
 • Komplet Kursusmateriale leveres uden ekstra omkostninger
 • Sessions på i weekenden (fredag ​​kun)
 • Mest overkommelige gebyrer
  • betales i månedlige rater
 • Mulighed for Fortsat Program i fra andre lande.

Kvalifikationskriterier En ideel kandidat ville have haft succes med deres gymnasium i enhver discipel. Kandidater, der ikke har en High School-certificering, men som har en betydelig erhvervserfaring, vil også blive overvejet fra sag til sag. Registreringskrav

 • Pas kopi
 • Pas Size Photograph
 • Kopi af Akademisk Kvalifikation (højeste)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 29, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Price
Pris
-
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Abu Dhabi
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Forenede Arabiske Emirater - Dubai
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Forenede Arabiske Emirater - Sharjah
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price AED850 per / måned for Niveau 4 & Level 5