BBA - dobbelt grad mulighed - schweizisk grad

GBSB Global Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BBA - dobbelt grad mulighed - schweizisk grad

GBSB Global Business School

Hvorfor så mange mennesker vælger at studere en Bachelor of Business Administration i bacheloruddannelser på andre områder? Svaret på dette spørgsmål kan sandsynligvis findes i de seneste ændringer i verdensøkonomien og den voksende niveau af industrier 'globalisering.

Cleary, under indflydelse af globale ændringer, opfattelsen af ​​grundlæggende forretningsprincipper gradvist omformning. Som virksomhed, i almindelighed, er udsat for globaliseringen, gør store multinationale selskaber ikke behøver bare en god leder med grundlæggende viden - hvad de leder efter, er en dygtig og talentfuld ekspert med et bredt videngrundlag, som er i stand til at udføre lige så effektivt i forskellige positioner. En Bachelor of Business Administration grad er afgørende for dem, hvis mål er enten at skabe en succesfuld karriere i generelle forretningsmæssige positioner eller skabe deres egen virksomhed af nogen art.

En BBA i Barcelona, ​​en af ​​de bedste business hubs og mest innovative byer i verden, giver en stor mulighed for at lægge et solidt fundament af business administration kombineret med færdigheder og dybtgående viden i mulige områder af specialisering. En vellykket gennemførelse af en bachelorgrad på GBSB Global Business School garanterer, at du har udviklet de faglige og personlige færdigheder, der kræves for at arbejde i erhvervslivet, undervist af vores højt kvalificerede professorer med stor erfaring inden for en række områder, herunder global ledelse, marketing , Forretningsudvikling, lov, iværksætteri og andre. Desuden er en BBA i Barcelona er det bedste valg for dem interesseret i bæredygtig forretningsudvikling. Ved at kombinere begrebet "grøn" udvikling med en etisk dimension af international forretning har GBSB Global Business School skabt og implementeret en innovativ tilgang til studier af erhvervslivet.

Dual Degree Option i Samarbejde med Swiss UMEF University

GBSB Global Business School tilbyder i samarbejde med det schweiziske UMEF-universitet en særlig dobbelt bachelorgrad, hvor de studerende får mulighed for at opnå to bachelorgrader i erhvervsøkonomi. Swiss UMEF universitetet i Genève, Schweiz, tilbyder sine elever seks store campusser i forskellige dele af verden, up-to-date faciliteter til ledelse, computer, jura og statskundskab, et kulturelt mangfoldigt personale bestående af mere end 100 undervisere af forskellige nationaliteter , og er det perfekte sted for at udforske det internationale erhvervsliv verden.

Den Dual Bachelor-grad omfatter tre års BBA-studie i Spanien på GBSB Global Business School efterfulgt af et afsluttende studieår i Genève, Schweiz og giver en stor chance for at opnå to europæiske grader og få erfaring med at studere i to separate internationale miljøer. At studere i to forskellige byer, i to forskellige lande, inden for et enkelt BBA program giver et stort potentiale for netværk og etablering af kontakter med studerende og professorer over hele verden for din fremtidige virksomhed karriere.

Blandt andet Dual bachelorgrad i Spanien og Schweiz kombinerer unikke funktioner fra begge lande og giver muligheder for faglig udvikling, som ikke kan findes andre steder. Tilbagelænet og venlige Barcelona, ​​er en af ​​de mest turistede steder i verden, tilbyder en afslappet livsstil og en virkelig internationalt miljø. Men som vært for Mobile World Congress og andre store teknologiske og erhvervsmæssige arrangementer, denne middelhavsby handler ikke kun om strande og natteliv - business er en væsentlig del af byens kultur. På den anden side, Genève, den anden mest befolkede by i Schweiz og en finansiel og globalt center for diplomati, er vært det højeste antal internationale organisationer i verden, herunder WTO, FN og Røde Kors hovedkvarter.

Det internationale miljø påvirker positivt uddannelsen fra det schweiziske UMEF-universitet, da de fleste af deres professorer samt nogle professorer fra GBSB Global Business School har erfaring i de ovennævnte organisationer. Beslutter at studere en Dual bachelorgrad i Barcelona og Geneve er den perfekte mulighed for at lære om global business administration bæredygtig og etisk sammen med at forbedre din generelle forretningsmæssige viden og forbedre faglige kvalifikationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
9,900 EUR
per år
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen