Read the Official Description

BBA i Aviation Management

Aviation Management er en unik specialisering, der tilbydes af kun et par universiteter rundt om i verden, og er skræddersyet til at opfylde behovene i arbejdsmarkedet i den hurtigt voksende luftfartsindustrien.

BBA i Aviation Management programmet er designet i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Programmet sigter mod at levere høj kvalitet merkantile uddannelser med fokus på luftfartsindustrien. Studieordningen er omhyggeligt designet til at integrere kerneforretningen moduler med specialiserede store kurser, der fokuserer på emner relateret til flyselskab og lufthavnens ledelse.

Følgende kvalifikationer er også tilgængelig som exit tildeling af BBA Aviation Management program.

  • Højere Diplomuddannelse i Aviation Management (HDAM) - 3 år
  • Diplom i Aviation Management (DAM) - 2 år

Hvorfor tilmelde sig dette program?

Emirates Aviation University (EAU) giver dig læring, som blander klasseværelset foredrag med gruppeaktiviteter, seminarer brancheeksperter, og praktisk praktik. Denne kombination sikrer, at kandidater er godt forberedt til beskæftigelse i erhvervslivet og luftfart-relaterede områder og er kvalificeret til at forfølge studier.

Akkreditering

BBA i Aviation Management-program, samt HDAM og DAM, er akkrediteret af UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning (MOHESR).

Karrieremuligheder

Når du opgraderer, vil du være kvalificeret til at tage op beskæftigelsesmuligheder med de civile luftfartsmyndigheder, lufthavne, flyselskaber, konsulenter luftfart og luft rejsebureauer.

Virksomheder, der har ansat vores kandidater omfatter, -: Emirates Airline, Etihad Airways, Indigo flyselskab, Air Arabia, Aerotech Aviation, Al Ain International Aviation Academy, Palm Aviation, CAPA & Dnata.

Vellykket afslutning af BBA Aviation Management kvalifikation giver dig også mulighed for at udvikle sig til Masters niveau studier ved EAU eller andre akademiske institutioner.

Kursus oversigt

En typisk fire-årig studieplan

Leveringsmåde

Fuld tid, kredit-timers system, og semester-baseret.

Varighed

Four> Per år / 2.500 gebyr AED registrering
Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
70,200 AED
Deadline
By locations
By date