BBA i Business Information Technology

BIT Kandidatuddannelsen giver de studerende teoretiske og praktiske færdigheder, der kræves for at arbejde inden for information og kommunikationsteknologi (IKT). Formålet med dette program er at uddanne specialister i cloud computing, web og mobile tjenester og applikationer.

Vores kandidater er i stand til at designe, udvikle og teste software systemer, web og mobile applikationer. Derudover studerende forstår forretningsidé af cloud computing og software serviceopgaver på. Uddannelse i engelsk er vigtigt, da graden af ​​internationalisering på IKT-området er enorm. BIT giver en fantastisk mulighed for at studere i et internationalt miljø og støtter dermed lære forskellige kulturer og erhverve multikulturelt team erhvervserfaring.

BIT Degree Programme er baseret på de mest effektive lærings- og undervisningsmetoder. Projekt-baseret læring og kurser, hvor de studerende får praktiske færdigheder udnyttes. Studerende kan være i kontakt med erhvervslivet i regionen, der arbejder med rigtige opgaver fra virksomhederne. Uddannelsen fremmer personlig vækst, kritisk tænkning, forskning færdigheder og samarbejde med holdkammerater.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Lapland University of Applied Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
42 måneder
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date