BBA Programs

En Business in Business Administration grad er en bachelor akademiske programmer, der tilbydes af handelshøjskoler eller business fakulteter på universiteterne. Business programmer udbydes på skoler rundt om i verden og har en bred vifte af koncentrationer. Holding en BBA giver eleverne et solidt fundament i forståelsen af ​​virksomheden, samt de kritiske, analytiske og strategiske tænkning er nødvendige for at tage en MBA. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder BBA'erne, online, deltid samt på campus. De mange forskellige BBA programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BBA grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede BBA'er (Bachelor of Business Administration)

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Bachelor Of Business Administration

April 16, 2018
Bachelor of Business Administration (BBA) program fra School of Business, Manipal Academy of Higher Education, Dubai, udstationerer kandidater til:

International Business Academy of Switzerland

BBA I Rejser

April 16, 2018
I dette program vil eleverne lære de bedste praksis i rejser

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

BBA I Hospitality Management

April 5, 2018
Dyk lige ind i klassen med en af ​​vores ekspertlærere. Vores mål som pædagoger er at anspore vores elevernes nysgerrighed og lade dem lære i deres eget tempo. Kom i kontakt med os for at lære mere, eller bedre endnu, kom med at opleve denne klasses førstehånds hånd.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Bachelor of Business Administration?