Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Østrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Østrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

Republikken Østrig kan prale af en stor politisk, pædagogisk og kunstnerisk kultur. Geografien Østrig også mulighed for alle typer af årstidens erfaringer.

Wien er hovedstaden i Østrig og har mange faciliteter, til at matche denne status. Uddannelse centre er i fremragende stand går til omfanget af at have Internationale skoler såsom American International School Wien og International University Vienna.

Universiteter for bachelorgrad i Østrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Østrig her.

Læs mere

Bachelor I økonomi Og Management (iba)

Wittenborg University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Åben tilmelding Østrig Wien

International Business Administration (IBA) inden for Økonomi og Virksomhedsledelse er den bredeste af udvælgelsen af ​​IBA specialer gør det muligt eleverne til at forstå ledelse fra en international og organisatorisk, økonomi baseret perspektiv. [+]

Den International Business Administration (IBA) inden for Økonomi og Virksomhedsledelse er den bredeste af udvælgelsen af ​​IBA specialer gør det muligt eleverne til at forstå ledelse fra en international og organisatorisk, økonomi baseret perspektiv.

Information om vores programmer og arbejdsmetoder oppertunities

Viden om, hvordan økonomien fungerer er blevet afgørende for virksomheder rundt om i verden. Tanken om, at den måde, virksomheder og organisationer, forbrugere og regeringer at træffe beslutninger, der vil påvirke driften, ydeevne og eventuel succes for en virksomhed er blevet indlejret i business administration, hvilket gør programmet Økonomi og Virksomhedsledelse bredeste business grad fra Wittenborg. Economics vedrører god forretningsskik inden for det lokale sociale og politiske miljø, ser på afviklingen af ​​erhvervslivet, staten politiske beslutningsproces, love og restriktioner og de enorme forandringer, der finder sted i Europa, Amerika, Asien, Afrika og resten af ​​verden.... [-]