Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Administration Studies

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk betegnelse skænket Studerende, der fuldføre omkring fire år på fuld tid kursusaktiviteter i en virksomhed og handel-relaterede program. BBA'er er kendt for at øge deres karrieremuligheder.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor Of Administration, International Management Concentration

Université Du Québec En Outaouais UQO
på universitet 3 år September 2019 Canada Gatineau

Denne bacheloruddannelse giver eleverne den viden, færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder til at gennemføre effektive analyser, syntetier og interventioner inden for organisationer. En første blok af træning, som er fælles for alle, vil gøre dem i stand til at opnå god forvaltning, marketing, drift samt strategisk, regnskabsmæssig og økonomisk forvaltning. [+]

Denne Bachelor of Business Administration program giver eleverne den viden, færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder.

Denne uddannelse vil sætte dem i stand til at gennemføre effektive analyser, synteser og interventioner inden for organisationer. En første blok af bacheloruddannelsen i administrationen, som er fælles for alle, vil gøre dem i stand til at udføre godt forvaltning af mennesker, marketing, drift samt strategisk, regnskabsmæssig og økonomisk forvaltning. For at forankre træning i nutidige spørgsmål vil flere centrale temaer blive behandlet i klasseværelset, fænomenet globalisering og konkurrence i samfund, teknologier og organisationer med behov for innovation i varighed, samt de etiske, medie og politiske udfordringer, som ingen moderne leder kan undslippe. Ud over generiske færdigheder har eleverne også mulighed for at specialisere sig på et felt ved at vælge en koncentration.... [-]