Filter
Erhvervsledelse
Afghanistan Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Afghanistan tilbyder bachelorer programmer.

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Afghanistan officielt Den Islamiske Republik Afghanistan er en indlandsstat suveræn stat, der indgår i Sydasien, Centralasien og til en vis grad vestlige Asien.

Universiteter for bachelorgrad i Afghanistan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Afghanistan her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

American University of Afghanistan

Department of Business giver de studerende teorier og begreber i relation til internationale, verdensklasse forretningsmetoder.Afdelingen søger at studerende, der vil vær ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Department of Business giver de studerende teorier og begreber i relation til internationale, verdensklasse forretningsmetoder. Afdelingen søger at studerende, der vil være konkurrencedygtige på indenlandske og internationale firmaer, og som med succes kan fortsætte deres studier på postgraduat niveau.

Målene, læseplan og undervisningsmetoder i afdelingen er designet til at give de studerende

&nbsp

1) et solidt fundament i relevante områder af viden på det niveau af internationale bedste praksis;

2) en grundig introduktion i én disciplin (regnskab, finans eller forvaltning);

... [-]
Afghanistan Kabul
May 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk