Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Afghanistan.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Afghanistan tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

Afghanistan er blandt de bedste lande, der tilbyder videregående uddannelse uddannelser i Asien har 42 offentlige og over 60 private universiteter. Disse institutioner sætte både lokale såvel som internationale studerende til at få undervisning af høj kvalitet. De tilbyder deres mest af deres læseplaner i arabisk sprog.

Universiteter for bachelorgrad i Afghanistan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Afghanistan her.

Læs mere

Bachelor of Business Administration

American University of Afghanistan
på universitet Fuldtid January 2019 Afghanistan Kabul

Department of Business giver de studerende teorier og begreber i relation til internationale, verdensklasse forretningsmetoder.Afdelingen søger at studerende, der vil være [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Department of Business giver de studerende teorier og begreber i relation til internationale, verdensklasse forretningsmetoder. Afdelingen søger at studerende, der vil være konkurrencedygtige på indenlandske og internationale firmaer, og som med succes kan fortsætte deres studier på postgraduat niveau.

Målene, læseplan og undervisningsmetoder i afdelingen er designet til at give de studerende

&nbsp

1) et solidt fundament i relevante områder af viden på det niveau af internationale bedste praksis;

2) en grundig introduktion i én disciplin (regnskab, finans eller forvaltning);

... [-]