Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Arts

En BBA (Bachelor of Business Administration) er et program, der fokuserer på de forskellige aspekter af forretningspraksis. Det kan forberede kandidater til en karriere eller lægge fundamentet til at få deres MBA. Klasser kan tages i en traditionel klasseundervisning eller online.

Du undrer dig måske, hvad er en BBA i Arts? Kunsten er et stort fokus, og dette program kan omfatte mange af de forskellige områder eller fokusere mere på en eller to særlige specialiteter. De forskellige områder kan omfatte fine kunst, fotografi, illustration, dans, grafisk design, indretning, arkitektur, poesi, musik eller mode design. Hvert program vil variere, men de studerende vil normalt blive givet mange muligheder for at strække deres kreativitet, når de studerer og praktiserer de forskellige kunstformer.

Den karriere inden for kunst kan være meget konkurrencedygtige, og de studerende, der tjener en grad i kunst har ofte en fordel i forhold til dem, der ikke har taget formel klasser eller uddannelse.For dem, der allerede er kreativt-tilbøjelige, kan en mere struktureret program hjælpe dem med at lære yderligere færdigheder og fokusere på at gøre en karriere ud af det.

Der er skoler over hele verden, der tilbyder en bachelorgrad i kunst. Undervisning og gebyrer kan variere ganske lidt, og faktorer omfatter programmet varighed, placering af skolen, og mere. Eleverne skal indsnævre deres valg og derefter kalde skolerne direkte at finde ud af, hvad deres finansielle forpligtelser ville være.

De karrieremuligheder for kandidater med en grad i kunst kan være enorme. Jobs kan omfatte fotograf, grafisk designer, eller arkitekt. Forskellige industrier er altid på udkig efter dygtige kunstnere, og disse omfatter de underholdning, design og filmproduktion industrier. Nogle kandidater også vælge at gøre mere selvstændigt arbejde som maler, billedhugger, musiker, eller koreograf.

Ved hjælp af vores omfattende onlinedatabase det er hurtigt og nemt at finde den perfekte kunst-programmet.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

 

Læs mere

Bachelor i business kunst management

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Santa Fe

Vores unikke program giver enestående muligheder for hands-on erfaring med at arbejde med lokale kunstnere og organisationer, så du kan finpudse dine lederevner, som du fuldføre din uddannelse. [+]

Få den fordel, du har brug for at starte en karriere, der kombinerer din kærlighed til kunst med panserskib business-færdigheder og community-bygning strategier. Vores unikke program giver enestående muligheder for hands-on erfaring med at arbejde med lokale kunstnere og organisationer, så du kan finpudse dine lederevner, som du fuldføre din uddannelse. Uanset om du ser dig selv bag kulisserne i et teater, museum, galleri, nonprofit eller et helt andet sted, vil du drage fordel af den fleksible, kreative tankegang, der kommer med at deltage i et kunst og design skole, kombineret med forretningsforståelse du nødt til at forlade konkurrencen i støvet.

Karriere

Vores studerende har arbejdet næsten overalt du kan tænke på: private og offentlige gallerier og museer, teater trupper og operaer, magasiner og aviser, tv-shows og Hollywood-film. Du får det punkt: vi vil have dig at arbejde. Fordi vores praktik er en graduering krav for Arts Management majors, er det ikke en chance - det er et løfte.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA) i bæredygtig turisme og naturbevarelse

Sustainability Management School
på universitet Fuldtid 3 år Schweiz Gland

Et program der adresserer udfordringer i bæredygtighed, som ledere står over for i global forretning. [+]

Målet med BBA i programmet for bæredygtig turisme og naturbevarelse er at tilbyde en teoretisk og praktisk grad, der integrerer økoturisme, naturbeskyttelse med økonomiske og sociale faktorer.

Du vil blive udsat for reelle forretninger gennem regelmæssig samspil med erhvervslivet og internationale organisationer, der skaber rammer for at forstå ansvarlig turisme og styring af beskyttede områder.

Du vil udvikle lederskab og interkulturelle færdigheder og blive udsat for praktisk erfaring under erfaringslejre, udflugter og besøg i internationale organisationer under omhyggelig vejledning fra eksperter.

Undervisningsmetoden er overvejende interaktiv baseret på rollespilsaktiviteter og diskussioner i klassen af ​​sager og videoer. Du vil arbejde på forretningsprojekter med ledende medarbejdere i organisationer og vil blive inviteret til virksomhedspræsentationer og konferencer. Online ressourcer og elektroniske kommunikationsplatforme bruges til at muliggøre papirløse klasser.... [-]