Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bangladesh.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bangladesh tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Undersøgelse i Bangladesh byder på mange muligheder for studerende. Systemet med uddannelse i landet er stærkt subsidieret. Universiteter, gymnasier og skoler i Bangladesh tilbyder et levende, kreativt og udfordrende miljø, som giver en mulighed for de studerende til at udvikle deres potentiale.

Universiteter for bachelorgrad i Bangladesh. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Bangladesh her.

Læs mere

Bachelor of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Bangladesh Dhaka

På bachelor-niveau, School tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA), et fire-årigt program, der forbereder eleverne til at udmærke sig i udfordrende erhvervsmiljøer eller højere akademiske studier. [+]

School of Business har til formål at producere kvalitet kandidater høje som vil være i stand til at placere sig selv i top klassificeret positioner i lokale og globale virksomheder. Skolen tilbyder både bachelor-og postgraduate programmer.

På bachelor-niveau, Skolen tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA), Et fireårigt program, der forbereder eleverne til at udmærke sig i udfordrende erhvervsmiljøer eller højere akademiske studier. School of Business kombinerer bedste praksis fra den akademiske verden og industrien til og søger at give nutidige forretningspraksis til sine kandidater.

adgangskrav Minimum GPA på 2,5 i både SSC og HSC undersøgelser eller tilsvarende, Eller Mindst en GPA på 2,00, men samlet GPA på 6,00 i SSC og HSC, Eller O'Level i 5 forsøgspersoner med et minimum GPA 2.50 & A'Level i 2 forsøgspersoner med et minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Eller Gennemsnitlige 450 point ud af 800 i GED med fem forsøgspersoner (Bellow 410 i alle fag er ikke tilladt) Eller Sons / døtre af frihedskæmpere med en samlet GPA på 5,00 i SSC og HSC. PROGRAM STRUKTUR ... [-]