Filter
Erhvervsledelse
Bangladesh Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bangladesh tilbyder bachelorer programmer.

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Bangladesh har en regulerende myndighed kaldet universitet tilskud kommission i Bangladesh, som fører tilsyn med 34 offentlige universiteter og 60 private universiteter. Det 's hovedformål er at sikre, at uddannelsesinstitutioner giver kvaliteten af ​​undervisningen. De skal også sikre, at den studerendes kultur respekteres i alle højere læreanstalter.

Universiteter for bachelorgrad i Bangladesh. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Bangladesh her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Canadian University of Bangladesh

På bachelor-niveau, School tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA), et fire-årigt program, der forbereder eleverne til at udmærke sig i udfordrende erhvervsmil ... [+]

School of Business har til formål at producere kvalitet kandidater høje som vil være i stand til at placere sig selv i top klassificeret positioner i lokale og globale virksomheder. Skolen tilbyder både bachelor-og postgraduate programmer.

På bachelor-niveau, Skolen tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA), Et fireårigt program, der forbereder eleverne til at udmærke sig i udfordrende erhvervsmiljøer eller højere akademiske studier. School of Business kombinerer bedste praksis fra den akademiske verden og industrien til og søger at give nutidige forretningspraksis til sine kandidater.

adgangskrav Minimum GPA på 2,5 i både SSC og HSC undersøgelser eller tilsvarende, Eller Mindst en GPA på 2,00, men samlet GPA på 6,00 i SSC og HSC, Eller O'Level i 5 forsøgspersoner med et minimum GPA 2.50 & A'Level i 2 forsøgspersoner med et minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Eller Gennemsnitlige 450 point ud af 800 i GED med fem forsøgspersoner (Bellow 410 i alle fag er ikke tilladt) Eller Sons / døtre af frihedskæmpere med en samlet GPA på 5,00 i SSC og HSC. PROGRAM STRUKTUR ... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk