Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bolivia.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Bolivia tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en akademisk præstation fremvisning af en elev 's afslutning af forskellige business kurser. I løbet af de fire års studier tager en studerende klasser med hensyn til erhvervslivet, herunder dem, der vedrører en bestemt koncentration.

Beliggende mellem Andesbjergene og Amazonas-floden i Sydamerika, Bolivia har en overraskende robust videregående uddannelsessystem, der omfatter en af ​​de ældste universiteter i den vestlige halvkugle. I de seneste år har regeringen vedtaget lovgivning for at forbedre og standardisere kvaliteten af ​​undervisningen på universiteterne.

Byen er hjemsted for nogle af de mest betydningsfulde universiteter i Bolivia. Videregående uddannelser, kan findes i de forskellige centre som Universidad Mayor de San Andres og Universidad Loyola.

Universiteter for bachelorgrad i Bolivia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Bolivia her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration (BBA)

CESTE Business School
på universitet Fuldtid 4 år October 2018 Bolivia Cochabamba La Paz Santa Cruz Oruro + 3 mere

Med dette løb vil du få et solidt fundament af viden om de grundlæggende principper for virksomhedsledelse og praksis, og nyd praktisk erfaring så tæt på det virkelige liv sammenhænge, ​​engagerede lærere, som er i mange faglige sager, der arbejder i det område. Du bliver fortrolig med ansvar en arbejdsgiver eller en udøvende, og erhverve et vigtigt grundlag for de nødvendige færdigheder til at udvikle deres karriere. [+]

Med dette løb vil du få et solidt fundament af viden om de grundlæggende principper for virksomhedsledelse og praksis, og nyd praktisk erfaring så tæt på det virkelige liv sammenhænge, ​​engagerede lærere, som er i mange faglige sager, der arbejder i det område. Du bliver fortrolig med ansvar en arbejdsgiver eller en udøvende, og erhverve et vigtigt grundlag for de nødvendige færdigheder til at udvikle deres karriere.

Program Beskrivelse

Bachelor i Business Administration

Ingen kollegium grad af sig selv kan lære nogen at være iværksætter eller en kompetent direktør. Dette kommer med erfaring, og derefter mere uddannelse. Hvad vores program tilbyder, er, at du kan blive fortrolig og forstå de mest relevante aspekter af virksomhedsledelse og erhvervslivet beslutningsprocessen, mens du stadig er en fuld tid studerende.... [-]


Bachelor Of Business Administration

CESTE Business School
på universitet Fuldtid 4 år October 2018 Bolivia Cochabamba Santa Cruz Oruro La Paz + 3 mere

Business Administration grad forbereder dig på alle områder inden for virksomhedsledelse til at uddanne dig til at påtage sig ansvarsfulde stillinger, der giver praktisk viden og effektiv knowing- hvordan man kan forbedre virksomhedernes konkurrenceevne, tilføjer en væsentlig værdi for det nuværende marked. [+]

Business Administration grad forbereder dig på alle områder inden for virksomhedsledelse til at uddanne dig til at påtage sig ansvarsfulde stillinger, der giver praktisk viden og effektiv knowing- hvordan man kan forbedre virksomhedernes konkurrenceevne, tilføjer en væsentlig værdi for det nuværende marked.

Studerende vil blive trænet i Business Administration, om de ønsker at etablere en virksomhed (som er især tilfreds, da vi er en Business School), eller de ønsker at føre en afdeling eller bestyrer et selskab.

Disse undersøgelser har til formål at træne taktiske ledere, der skal træffe beslutninger og løse problemer af organisationer, enten ved at styre finanser, skabe virksomheder, administrerende dem, planlægning salg, rådgivning om værdipapirmarkeder osv, altid med vel- dannede kriterier, der sikrer succes .... [-]