Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

BBA er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, som er en grad fortjent efter omkring fire års intensiv undersøgelse i områder relateret til erhvervslivet og handel. Vis variation blandt BBA programmer kan forventes.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration - Finansielle Tjenester

Douglas College
på universitet Fuldtid Deltid 8 semestre September 2018 Canada New Westminster Vancouver + 2 mere

En Bachelor of Business Administration grad er din gateway til avancerede positioner og faglige betegnelser. Hvis du er klar til at tage et stort skridt fremad i din virksomhed karriere, dette program er det rigtige sted at begynde. Du vil erhverve karriere-ready færdigheder, som vil få dig til forsiden af ​​linjen i den konkurrenceprægede verden af ​​erhvervslivet. [+]

En Bachelor of Business Administration grad er din gateway til avancerede positioner og faglige betegnelser. Hvis du er klar til at tage et stort skridt fremad i din virksomhed karriere, dette program er det rigtige sted at begynde. Du vil erhverve karriere-ready færdigheder, som vil få dig til forsiden af ​​linjen i den konkurrenceprægede verden af ​​erhvervslivet.

Programoversigt

Bachelor of Business Administration (BBA) i Financial Services og administration forbereder personer til stillinger i rigdom planlægning og værdipapirer, og for betegnelser som fælles fiskeripolitik (Certified Financial Planner) og CSC (Canadian Securities Course). Programmet tilbyder en række valgfag og en erhvervserfaring komponent.... [-]