Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Med det store flertal, der gennemføres i gymnasier og campusser beliggende i Sault Sainte Marie, kan man ikke gå glip af en egnet kursus til at foretage. Uanset om du er en re lokale eller udlænding skoler som Algoma University og Salt College, vil opfylde dine videregående uddannelser mål.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration

Algoma University
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Canada Sault Sainte Marie

Målet med Algoma U 's Business Program er at give de studerende en stærk, godt afrundet fundament af business-færdigheder og begreber, indgået et samarbejde med evnen til at ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Målet med Algoma U 's Business Program er at give de studerende en stærk, godt afrundet fundament af business-færdigheder og begreber, indgået et samarbejde med evnen til at anvende disse intellektuelle værktøjer i udfordrende og dynamisk verden af ​​global forretning. Dette fokus giver vores kandidater til at lave en glidende overgang fra det akademiske miljø til erhvervslivet. Studerende kan også forbedre deres kernekompetencer læringer ved at vælge en af ​​de fem tilgængelige specialer, eller ved at vælge valgfag uden for virksomhed disciplin. Dette giver eleverne mulighed for at kombinere deres individuelle områder af interesse i deres kerneforretning studier.... [-]